Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Most miért nem működik a...

Most miért nem működik a vonzás törvénye?

Figyelt kérdés
Nekem 1-2 dolognál már bevált a titok és alapvetőleg szerencsés is vagyok, de kipróbáltam a szerencsejátékot és nem jött össze a főnyeremény. Valamit rosszul csinálok?
2013. febr. 3. 19:25
1 2 3
 11/23 szelcsengö válasza:
Szia! Ne a nyereményt (a pénzt) képzeld el, hanem azt, amit megvennél belöle.
2013. febr. 3. 22:14
 12/23 anonim ***** válasza:
Rosszul működik a mágnesed.
2013. febr. 3. 22:51
 13/23 anonim ***** válasza:

Már önamgában az fura, hogy itt kérdezed, hogy miért nem muxi :D

Ha használod a vonzást sikeresen akkor illene tudnod, hogy szerencse nem létezik csak tudatos teremtés.

A szerencsejátéknál neked kell tudnod miért nem működött. Valószínűleg nem erre vágy igazán, hogy szerencsejátékoz. Nézz magadba igazán mit akarsz, mit akar a lelked és a szíved. Ha a tudat, szív, érzés egységes akkor teremtesz igazán.

2013. febr. 3. 23:02
 14/23 anonim ***** válasza:
9%
A tudat bármire képes és nem szerencsén múlik. Akár köveket is mozgathatsz ha sziklaszilárd a tudatod.
2013. febr. 3. 23:06
 15/23 anonim ***** válasza:
Azért nem mert nem bírnál el akkora energiát.
2013. febr. 4. 09:20
 16/23 anonim ***** válasza:

érdekes nekem mindig működött de erről hülyeség is így beszélni, ha vmit akar az ember akkor az ott lesz az életébe, érdekes évszázadokkal ezelőtt is tudták az emberek pedig akkor nem volt ám nevesítve h vonzás törvénye!!!!!!

működött a maga módján mint minden

2013. febr. 4. 15:54
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem, de feljegyezték mint egy különleges ajándék, meg ilyesmi.
2013. febr. 4. 16:31
 18/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nézz körül egy kicsit a világunkban,nézz körül egy kicsit a világtörténelemben. Azt feltételezik,hogy a múltban jobban működöt mint most. Gondolj csak bele,hogy ha egyetlen nemzetnek meg lett volna adva az a titok,hogy a vonzás törvényével elérje céljait akkor szerinted az a sok mészárlás ami a múltban történt,megtörtént volna? Kétlem...

És ugyan az van ma is,ha az emberiség birtokában lenne egy ilyen tudásnak nem ez a világkép tárulna eléd ha kinéznél az ablakon. Gondolj bele,nem lenne szükség,kórházakra,tűzoltóságra,rendőrségre,honvédségre,és még sorolhatnám.

Egyszer az az idő is el fog jönni,de biztos vagyok benne,hogy nem a vonzás törvényének erejével.

Ne áltasd magad mert nem minden olyan káprázatos mint amilyennek látszik.

Ne érts félre,nem támadlak, hanem inkább óvni szeretnélek. Persze te döntöd el,hogy mi legyen.

2013. febr. 5. 18:29
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

A "Titok" könyv a vonzás törvényével bestseller lett, pedig a szerző csak simán a bibliából vette az ötletet(Lukács ev.: "Én is mondom néktek: Kérjetek és megadatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és megnyittatik néktek."), rájátszott az emberi gyarlóságra és lőn, kész a sikeres könyv receptje.

Az a baj az emberekkel, hogy csak várják a csodát, a megoldást fentről. Szerencsére már ébredeznek az emberek, rájöttek, hogy magától nem lesz kánaán, mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. Ezért vándorol külföldre egyre több magyar. Nekik van igazuk, fentről nem jön megoldás, kezükbe vették a sorsukat.

2013. febr. 6. 09:33
 20/23 anonim ***** válasza:

"Fentről" jön a segítség ha elfogadod és kéred.

A bibliát meg inkább hagyjuk... vannak benne igazság morzsák de az egész csak arra van, hogy agymossa az embert téves irányba.

Mágia, alkímia, teremtő erő létezik.

De igazán nem intézményes vallások, guruk, ezo dogmák alapján fogod megismerni.

Az igazi természetes tudáshoz nem kell egyház és nem kell másik ember, aki dogmásan megmondja mit csinálj.

Az embert saját tapasztalatai és meggyőzödései határozzák meg. Egyéni a tudás felismerése.

2013. febr. 7. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!