Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Úgy érzem én egy kiválasztott...

Úgy érzem én egy kiválasztott vagyok. Hogy tudnék erről megbizonyosodni?

Figyelt kérdés
Már gyerek korom óta érzem ezt, de csak mostanra lettem biztos benne 100%-ig. Másnak is volt már hasonló?

2013. jan. 19. 01:21
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Ha "lekap" akkor kiválasztott vagy..
2013. jan. 19. 07:54
 12/34 anonim ***** válasza:
88%
Csak különleges akarsz lenni, ennyi.
2013. jan. 19. 08:05
 13/34 anonim ***** válasza:
37%

ezt meg honnan veszed??Írtál könyvet egy új vallás alapjairól??

vannak milliomos ismerőseid akik támogatják önzetlenül h az egyházad segítsen nekik pl még több pénzt szerezni??

dícsőitenek az emberek az új vallásod újonnan felépített székházában h te vagy az új szószóló??

Médium vagy??

Szerintem mindegyik kérdésre NEM a válasz ezért máshol szórakozzzzzzz

2013. jan. 19. 10:18
 14/34 anonim ***** válasza:
Onnan,hogy mindenki téged néz.
2013. jan. 19. 13:33
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Ajaj én nem akarok kiválasztott lenni pedig akárhol vagyok mindenki engem bámul elvörösödő fejjel és csillogó szemekkel meg mosolyognak
2013. jan. 19. 17:41
 16/34 anonim ***** válasza:
mitol erzed magad annak? ha valamilyen modon megbizonyosodsz rola, az azert lehet, mert te magad harcoltal erte, hogy megbizonyosodj. nem akarlak fikazni meg egyebek, ne ertsd felre. milyen celbol erzed magad kivalasztottnak? ki altal? mit eltel at, ami altal ugy erzed?
2013. jan. 19. 23:58
 17/34 A kérdező kommentje:

Úgy érzem bennem sokkal több szeretet van, mint egy átlagos emberben. Pl. ha látok az utcán egy síró kisgyereket vagy egy szomorú szemű kutyát, akkor nem csak úgy elmegyek mellette, hanem van hozzá pár kedves szavam, megsimogatom, adok neki vizet vagy egy kis cukorkát (ezt a kisgyereknek, nem a kutyának).

A macskákat mondjuk már rühellem, de ez most nem fontos.

Aztán azt is észrevettem, hogy hatással vagyok a környezetemre. Pl. az utcánkban van egy villanyoszlop, ami általában nem ég, de volt már olyan, hogy elsétáltam alatta és pont akkor felkapcsolódott. Ez nem lehet véletlen!!! Máskor meg pont akkor kapcsolódik le, amikor elmegyek alatta. Ilyenkor azt gondolom, hogy biztos most rossz kedvem van és azért ilyen rezgéseket bocsátok most ki magamból.

Hát kb. ennyi. Ezek alapján ti sem mondhatjátok, hogy nem vagyok más, nem vagyok több, mint ti, egyszerű emberek, nem?

2013. jan. 20. 10:59
 18/34 anonim ***** válasza:
a macskákat? :D..miért? ..én is hasonlóan vagyok...szóval a macskákat miért?
2013. jan. 20. 11:46
 19/34 anonim ***** válasza:
Csak egy vagy a plebsből, ráadásul a hiszékeny fajtából.
2013. jan. 20. 18:06
 20/34 anonim ***** válasza:

Tyűha! Megsimogattál egy kutyát! Te aztán tényleg k*rvakülönleges vagy!

Nehogy az FBI is rádszálljon, hogy kísérletezzen rajtad...

2013. jan. 21. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!