Honnan jott ez a mende-monda hogy a magyar a kivalasztott nep? Mire fel lenne az? Van valami alapja is?
Isten mindenkit egyforman szeret , nem tesz kulonbsegeket.
ehhez kepest sok oldalon ilyeneket olvasok.Kabe hogy na mjad mi a megsanyargatott nep megvaltjuk a vilagaot...blablabla
a legdurvabb...nehol egyensen az ufoktol szarmaztatjak a mgyarsagot.Ok hogy nem vagyunk annyira egyszeruen behatarolhato nemzet, na de azert....! kerem ilyen tulzasokba esni!
ÁÁ minden nép talál ki ilyeneket. egy linket láttam egyszer itt, valaki berakta, egy nő azt mondta, hogy Jézus anyja magyar volt :))
aztán találkoztam olyannal is aki azt mondta, hogy Néger volt Jézus.
Meg olyat is, hogy a biblia a fehér emberek könyve.
Butaság ne is foglalkozz vele.
1. Kiválasztott nép nincs.
2. A magyaroknak megvan a saját istene, sajnos már elfelejtettük őt. Ne emlegesd egy lapon a keresztény szennyel.
3. Míg egy USA-ban élő polgár büszkén, mellkasát veregetve kiálltja ki mindig, hogy ő amerikai, addig ezt a magyaroknál még a saját "honfitársai" is sz*rig tiporják, mert egy bunkó rasszista.
4. Ha nem vetted volna észre, a saját kérdésedből kiindulva is, meg vagyunk sanyargatva, saját magunkat sanyargatjuk. Kb. a saját hagyományainkat kidobtuk a kukába a nyugati szenny kedvéért. Hála a televízió gyöngyszemeinek, az újság igazmondásának, a politikai játékoknak.
5.Senki sem támogatja a nemzeti öntudra való ébredésünket. Nevetség tárgyáva teszik, pl. erre a te kérdésed, a kiválasztott nép legenda.
6. Az, hogy honnan származunk, kérdés. Sumér, török eredet is valószínű. De onnan fogunk származni, amit a politikai hatalmak mondanak, hogy származunk. Értsd, az a történész nem lesz lehúzva a klotyón, aki úgy táncol, ahogy fütyülnek neki. Ugyanis egy nép történelme szintén befolyásolja a nemzet jelenét ---> ugye a nemzeti öntudat.
Tehát eleve a kérdésed témája is csak egy lejárató kampány.
Ezek szerint utolso egyetertesz azzal, h mi magyarok a Marsrol jottunk??? Nem lejaratas a celja de egyik vegletbol atesni a masikba sem a legjobb megoldas.De ha gondolod magyarazd el nekem miert eselyes h a Marsrol szarmazunk? am en mielott kiirtam a kerdest utana neztem, csak nem sok mindne volt.Mondjuk a kiemelkedo tudosokra nehany kulfoldi azt allitja h ez mar termeszetfeletti tudas...azt nem szo szerint kell erteni.Csak nehany agyament nem tud kulonbseget tenni a valosag, a kepzelet es humor kozott.
Ha anyam azt mondja nekem( tegyuk fel) 10 eves koromban : Te egy tunder vagy , nem kezdek el rajta x evvel kesobb gondolkodni hogy valoszinuleg kis hartyaszarnyakkal es stb egy tundernek kepzelt el anyukam.Na ez magyaros ufos story kb ugyanez.
Te nem tudsz szoveget ertelmezni, de nem gaz...A kerdest olvasd mar el megegyszer, itt is lehet ismeretterjeszto kiseloadasokat terjeszteni, ezzel nincs is onmagaban problema de a kerdes megvalaszolasa utan tortenjen mar ez.
Csak ugy baromi mellkesen megjegyzem en is tudom h nyomjak el az orszagok nemzettudatat...mar jo ideje.
De pont ezert nem kellene nehany agyamentnek az ufokat meg ilyeneket belekeverni, mert pont ez jaratja le es teszi hiteltelenne az esetleges igazsagokat.
A valasznak pedig nem sok koze van a feltett kerdesemhez!!!
...
Te keversz bele ufókat a mindenségit. Pont ez a nevetségessé tévő propaganda része. Ergo semmi alapja nincs, főleg a kiválasztott népnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!