Szerintetek kik építették a Nagypiramist az alábbiak közül? Előrebocsátom, ez egy komoly kérdés, a szakdolgozatomhoz kell, amit a Turul Egyetemen írok!
Tehát a tudósok és a legújabb kutatási eredmények szerint az egyiptomi Nagypiramist a következő civilizációk építhették:
a, az annunakik; b, a reptoidok; c, az atlantisziak;
d; a lemúriaiak; e, a magyarok; f, a jeti
Csak komoly, tudományos válaszokat fogadok el!
Én az atlantisziakra gondolok. Szerintem ők építették. Ők egy magasbban fejlett civilizáció voltak, és Atlantisz pusztulásakor nagyrészt meghaltak, másrészt elmenekültek. Akik a mai Egyiptom területére vetődtek, még őrizték a tudást, értettek olyan erők használatához, amelyekről mi még most sem tudunk. Sok könyvet írtak erről, legutoljára "A Fáraó Felébresztése" címűt olvastam, néha a könyvek ellentmondanak egymásnak, máskor ugynazt mondják. A lemúriaiak is építhettek piramisokat, egyes feltételezések szerint a mai Délkínai- hegyvidék-nek nevezetett táj hegyei valójában piramisok. Érdemes egy tájképet megnézni, és az ember eltűnődik, hogy jéééé, tényleg, lehet hogy igaz. Más piramisok is vannak. Közép Amerikában talán egy még korábbi civilizáció lehetett, de nem kizárt ufónauták jelenléte sem.
Sokan azt hiszik, hogy nem létezhetnek ezek a dolgok, de ha meggondoljuk, hogy milyen régi lehet a MÚLT, mennyi mindne történhetett, miért is ne lehetett volna nálunk fejletteb civilizáció. Akár itt a Földön, akár más bolygón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!