Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Honnan jott ez a mende-monda...

Honnan jott ez a mende-monda hogy a magyar a kivalasztott nep? Mire fel lenne az? Van valami alapja is?

Figyelt kérdés

Isten mindenkit egyforman szeret , nem tesz kulonbsegeket.

ehhez kepest sok oldalon ilyeneket olvasok.Kabe hogy na mjad mi a megsanyargatott nep megvaltjuk a vilagaot...blablabla

a legdurvabb...nehol egyensen az ufoktol szarmaztatjak a mgyarsagot.Ok hogy nem vagyunk annyira egyszeruen behatarolhato nemzet, na de azert....! kerem ilyen tulzasokba esni!

2012. okt. 1. 21:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes lehet elgondolkozni anyanyelvünk szerves felépítésén és azon is, hogy mekkora szellemi tőke van a birtokunkban. Egyszerűen másképp gondolkodunk, mint a körülöttünk élő népek.

Amikor külföldön dolgoztam, feltűnt, hogy az oroszok, a csehek, a lengyelek és a románok megértik egymást a saját anyanyelvükön. Hogy csöppentünk vajon ide, Európa szívébe? Hogy lehet, hogy a mi nyelvünket nem értik a környező népek?

Sokféle elmélet kering erről, némelyik tényleg elrugaszkodott a valóságtól. Azért én azt mondom, épp itt az ideje újra felfedeznünk a nemzeti öntudatunkat, még ha tévedünk is közben néha..

2012. okt. 2. 05:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy elég ős nép vagyunk. De nem váltunk meg semmit, mert mind elvagyunk fertőzve. Korcsok vagyunk. Tiszta magyar vér szerintem már nincs.

Megváltani majd a mi Krisztusunk fogja. A függöny felhuzódik és akkor ujra aranykor lesz.

2012. okt. 2. 12:35
 13/15 sl zoli ***** válasza:
100%

Ha úgy tetszik, nevezhetjük kiválasztott népnek, habár nem szerencsés így nevezni.

Isten valóban mindenkit egyformán szeret, és minden népben van valami különlegesség.

A magyarban talán az, hogy az egész világon különböző régészeti leletekben megtalálhatóak vagyunk. Népmeséink, népdalaink olyan mennyiségben maradtak fent, mint sehol máshol a világon (tudomásom szerint). És ez nem azért van így, mert mi jobban megőriztük, hanem mert nekünk sokkal több volt.

Már régen megjövendölte elég sok jövőbelátó (nevezzük így őket), hogy az a bizonyos szellemi ugrás/evolúciós továbbfejlődés (tudatilag) Mo-ról fog kiindulni, és mi leszünk ennek az élharcosai.

Nézd meg, hogy kik voltak a világháborúk igazi legnagyobb vesztesei, és gondolkodj el, hogy miért volt ez az egész. Talán egyik célja a háborúnak pont a nagy magyarság széttörése volt.

Történelemkönyveink tele vannak nyilvánvaló hazugságokkal, amiket már rég bebizonyítottak, hogy nem úgy vannak. Akkor miért is van bennük? A híres kijelentés miatt: Vedd el egy népnek a múltját, és akkor nem lesz mire büszkének lenniük, gyökértelenek lesznek, nem lesz kire felnézniük, és akkor máris nem lesznek akkorák, mint az elmúlt 1000 évben.

Fogd rá minden kis megmozdulásra a nac_ionalista jelzőt, akkor is ha történetesen az csak egy egészséges nac_ionalizmus lenne. Nálunk ez totálisan el van fojtva, és ha valaki már kicsit magyarkodik, a társai intik le, hogy menj a pi_csába. Persze, hiszen a társába gyermekkorától bele van nevelve, hogy röhögje ki/nézze le az ilyen embereket. A tv-vel, a médiával irányítják a közvéleményt, és vele az egész világot.

A magyar azért "kiválasztott" nép, mert talán a legmélyebb gyökerekkel mi rendelkezünk. Mikor tizenezer éves rovásírásos leletek kerülnek elő, amit még a mai ember is ért, ha átírják nekik latin abc-be.

A magyar feladata újra visszatalálni Istenhez (na nem a vallások által emlegetetthez, szerintetek a vallások (nagy része) nem épp az ellenkező oldal kezében vannak?), a kapcsolatot újra kialakítani és fenntartani.

A véleményem személyes, én így gondolom. Lehet írtam sok mindent ami nem ideillik, és még lehetne írni 100 oldalt, ami szorosan ideillik, de csak azt írtam és mondtam, ami jött. Lehet vele egyetérteni és egyet nem érteni intelligens keretek között. ;)

2012. okt. 2. 13:16
 14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszett a valaszod, en sem az egyhazak altal manipulalt vallasok kovetoje vagyok. Ha meg eszedbe jut valami szivesen olvasom.:)
2012. okt. 2. 13:22
 15/15 anonim ***** válasza:
És ki mondja ezt a magyarokon kívül?
2013. nov. 16. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!