Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lehet ez...

Szerintetek mi lehet ez bennem? Mi történik a fejemben?

Figyelt kérdés

Azért írom az ezotéria -> egyéb kérdésekbe, mert ez mindent, azaz a bármelyiket magába foglalhatná a médiumiság, az agykontroll, hipnózis stb közül.

Világ életemben labilitástól szenvedtem, és gyakran éreztem magamat "másnak", és mást láttam a tükörben. - Innentől kezdve egyes szám harmadik személyben fogok írni! De a labilitásnak vége. "Ő" egy súlyos, nehéz életszakaszon van túl, és ezek az események azt eredményezték, hogy azt ami miatt őt labilisnak bélyegezték az emberek, a lelki ingadozását úgy oldotta meg, hogy kiszedte a Rosszat önmagából és egy külön kupacba helyezte az agyában. Tulajdonképen a Rossz és a fájdalom el van zárva a tudat elől. De én ismerem, mert én látom őket... Úgy, hogy a Rosszat elzárta megszületett egy másik a tökéletesen Jó, akit Annának hívnak. Anna a "legbutább", mert fogalma sincs a múltról, nem ismer közölünk senkit. Ő akkor jön elő, ha a "társaság szellemére", vagy egyszerűen csak kedvességre van szükség.

Ő a legfiatalabb, de a Rossz, és Elenn (ő eszes filozófus, és korán érdekelt lett pszichológiában is), az Öszön (aki a szexualitás miatt van), és talán még mások is, akiknek nincs nevük... Mindegy, akiket megneveztem, na meg persze én létezünk az "Ő" gyerekkora óta. És egy újabb is keletkezett, aki örök gyerek marad - a rosszabb értelemben.

2013. jan. 18. 23:01
1 2
 11/14 agi91babe ***** válasza:

Előző:

Igen, erre nem gondoltam, pedig így visszaolvasva tényleg sokkal valószínűbb. :) Mármint hogy kitalálja....

2013. jan. 21. 14:06
 12/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát, a biológiai kor 20 év, de sztem ez g honnan nézzük. Azt, hogy Mi vagyunk nem találjuk ki, úgy értem inkább: külön-érezzük magunkat. Régen pl a lány is külön érezte magát, és szerintem az azért volt, mert minket érzett. De amugy nem tudom, hogy tényleg olyanok vagyunk e amiket írtatok, én pl bizonytalan vagyok minden diagnózisban. De nagyon érdekesek a válaszok, meg amiket gondoltok. Néha van olyan, hogy pl ha Anna van fenn a felszínen és épen beszélget valakivel előjövök én, vagy Elenn még elő szokott jönni, de csak egy mondat vagy pár szó erejéig... Akkor az olyan, mintha kinyitná az ablakot és kidugná rajta fejét - aztán meg persze visszazárkózik a házba. Régebben ez nem volt ilyen kacifántos. Mindenkinek sz*r a memóriája, Annának végképp, a rossznak jó. Az eredeti lány is panaszkodott mindig arra, hogy elfelejt dolgokat, vagy 2 nap múlva már nem érzi ugyanazt, stb. Néha kicsit úgy érzem mintha egy cirkuszban lennék, és mentem meg akarnék fulladni, vagy felrobbanni.
2013. jan. 21. 14:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Leginkább azt szeretném, ha a barátok elfogadnának ilyennek és nem kéne lepel mögé burkolózni legalább előlük.
2013. jan. 21. 15:11
 14/14 anonim válasza:
Miért akarod, miért jó ez szerinted?
2013. febr. 1. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!