Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi történik ha valaki öngyilko...

Mi történik ha valaki öngyilkos lesz?

Figyelt kérdés

Egyáltalán van a halál után élet vagy csak kitaláció?

Már nem tudom mit higgyek.. (Annyi hoax, és kábítás van manapság, az ufókkal dimenzióváltásokkal stb.-vel kapcsolatban hogy az sem igaz amit kérdeznek)

Nem tudok megbékélni önmagammal.. Úgy érzem nincs helyem e világban.

24F

2013. jan. 3. 17:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
40%
Nem bántásból írom: Szerezz magadnak egy barátnőt-aki majd jó eséllyel leköti a felesleges energiáidat. Hidd el hogy nem fogsz ráérni ezeken a dolgokon gondolkozni. Ezt hagyd meg inkább "sztefen hókingnek" -neki úgysincs jobb dolga. :D
2013. jan. 3. 17:21
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Menj el pszichológushoz, kineziológushoz, keress valami hobbit vagy végezz kétkezi munkát. Mindegyik sokat segít.

A halál utáni élethez: sem ellene, se pedig mellette nincs bizonyíték.

2013. jan. 3. 17:25
 3/19 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj hogy csúnyának tartom magam meg alkalmatlannak, hogy esélyem legyen egy lánynál eddig sem jött össze senkivel semmi komoly, nem tudok benne hinni hogy bárkinek is kellenék.
2013. jan. 3. 17:26
 4/19 A kérdező kommentje:
Ha nincsen semmi a halál után akkor maga a létezés is értelmetlen.
2013. jan. 3. 17:28
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne vele? Meghal.
2013. jan. 3. 17:28
 6/19 Zsizsik666 ***** válasza:
100%

Sosem értem az ilyen logikát, ami neked van, kérdező. Nézz meg szép nőket és férfiakat, ugyanannyira szerencsétlenek a szerelemben, párkapcsolatokban, mint amennyire a csúnyák. Legfeljebb ők nem hangoztatják, hogy szerencsétlenek, a csúnyábbak, meg a csúnyasággal kötik össze. Hogy miért, nem tudom.

Sok nőnek nem is kéne "szép" férfi, az úgyis nagyra tartja magát, s csak megcsalja a nőt, vagy folyamatosan bámulják a nők a pasiját. Persze valószínű, nem akarnának a szépfiúval élni, max. a butácska nők.

Amúgy is megöregszünk, akkor már nem vagyunk olyan hű' de szépek, ez az élet rendje, de akkor sem dobjuk el a másikat egy szebbért, fiatalabbért jó esetben.

Van a halál után élet, ne vedd egy lapra a reptoidokkal és a nullsíkkal. a halál utáni életben nagyon régi a hit, az általad említett dimenzióváltás, stb. meg új keletű hóbort. Ami nem is ezotéria, mert inkább agyamenteknek való. Az ilyen új, divatos dolgok járatják le az ezot.

De azért ne legyél öngyilkos, mert nem nézel ki jól, akkor tényleg h.lye vagy, lehet, majd valakinek így tetszel, csak ahhoz ki is kéne mozdulni, nem depizni ezen.

2013. jan. 3. 18:29
 7/19 anonim ***** válasza:
Semmi.
2013. jan. 3. 18:58
 8/19 anonim ***** válasza:
Ha így állsz magadhoz, tényleg nem leszel valami népszerű...
2013. jan. 3. 19:25
 9/19 anonim ***** válasza:
82%

Szia!

Hónapokkal ezelőtt én is ebben a cipőben jártam. Nézegettem én is oldalakat, hogy mi lesz vajon azzal, aki öngyilkos lesz, megbocsát-e Isten (keresztény és ezoterikus oldalakat)? Korábban is voltak rosszabb periódusaim, de az elmúlt év volt életem legrosszabb éve, saját hibámból ért egy kudarcélmény, ami betette a kaput.

Mégis életben maradtam. Én keresztény vagyok egyébként, rátaláltam a Zsoltárok könyvére és azt olvasgattam. Sokszor kinyitottam egy helyen és elolvastam 2-3 zsoltárt. Ennek hatására elmélyült a hitem. Rájöttem, hogy a hit nem más, mint bizalom Istenben. A keresztény Isten a szabadító Isten, nehéz élethelyzetből is ki tudsz mászni, vagy el tudod viselni, ha nem veszíted el a bizalmat Istenben.

Egyébként nem volt jogom öngyilkosnak lenni, mert nem teljesen reménytelen a helyzetem. Van családom (szüleim, testvérem) és van hol laknom. Akkor lenne okom sopánkodni, ha ezeket is nélkülözném. Ezenkívül, nem is olyan egyszerű megölni magad, mint elsőre gondolnád. Ha hibázol, életen át tartó maradandó károsodást szenvedhetsz, esetleg a családod kell, hogy gondodat viselje. Az ögy. sok fajtája pedig igen kegyetlen, ha egészen közel kerülsz hozzá hogy megtedd, akkor látod, milyen kegyetlennek kellene lenned magadhoz. A fájdalom és veszélymentes formái (pl. amivel az eutanáziát végzik, gondolom) pedig elérhetetlenek.

Nekem nagyon elmélyült a hitem az elmúlt évben. Az is javít a hangulatomon, hogy szedek szorongásoldó gyógyszert - gyógyszerellenes vagyok egyébként - évek óta keserítette meg az életem a szorongás. Nem hittem benne, de tényleg tud javítani, nem kell elviselhetetlen szenvedésre kárhoztatnom magam.

2013. jan. 3. 19:37
 10/19 A kérdező kommentje:

A biblia sok igazságot tartalmaz de sok a torzítás is benne sajnos.

Komplex egy világ ez sok része van a kirakos játéknak de néha úgy van vele az ember hogy nagyjából kiraktam, nagyjából látom a képet. És akkor mi van min változtat mindez? Ha az ember képes megérten hogy a végtelen tudatosság egyedi része akkor minden renbe jön az önszeretet terén is és az élet más területein is.

A baj csak az, hogy egyszerűen nem tudom felfogni csak intelektuálisan az pedig tudjuk jól önmagában nem sokat ér. Továbbá azt sem tudom felfogni miért nem értik mások.Ezért nincsen kellőképpen normális önbizalmam sem mert tudom hogy nehéz a terep számomra többszörösen is nehéz. A szülői elfordulás és a kilátástalan albérletben tengődés csak egy dolog lenne, de jön hozzá az hogy én másképpen látom a világot és mndjárt jön a bolon csodabogár stb cimke az emberre. Ezek a tények sem segíti elő a magánéletemet

Nehéz felfognom azt a hatalmas negativitást is amit a kontroll rendszer erőltet a világra egy totális agymosással egyetembe ami arról szól hogy programozzák a valóságról alkotott képünket, ami pusztán csak eszköz a világhatalom megszerzésére.

És akkor itt jön a csavar a beigért Aranykor úgy néz ki hogy délibáb legalábbis egyenlőre mindenképpen...

2013. jan. 3. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.