Szerintetek mi lehet ez bennem? Mi történik a fejemben?
Azért írom az ezotéria -> egyéb kérdésekbe, mert ez mindent, azaz a bármelyiket magába foglalhatná a médiumiság, az agykontroll, hipnózis stb közül.
Világ életemben labilitástól szenvedtem, és gyakran éreztem magamat "másnak", és mást láttam a tükörben. - Innentől kezdve egyes szám harmadik személyben fogok írni! De a labilitásnak vége. "Ő" egy súlyos, nehéz életszakaszon van túl, és ezek az események azt eredményezték, hogy azt ami miatt őt labilisnak bélyegezték az emberek, a lelki ingadozását úgy oldotta meg, hogy kiszedte a Rosszat önmagából és egy külön kupacba helyezte az agyában. Tulajdonképen a Rossz és a fájdalom el van zárva a tudat elől. De én ismerem, mert én látom őket... Úgy, hogy a Rosszat elzárta megszületett egy másik a tökéletesen Jó, akit Annának hívnak. Anna a "legbutább", mert fogalma sincs a múltról, nem ismer közölünk senkit. Ő akkor jön elő, ha a "társaság szellemére", vagy egyszerűen csak kedvességre van szükség.
Ő a legfiatalabb, de a Rossz, és Elenn (ő eszes filozófus, és korán érdekelt lett pszichológiában is), az Öszön (aki a szexualitás miatt van), és talán még mások is, akiknek nincs nevük... Mindegy, akiket megneveztem, na meg persze én létezünk az "Ő" gyerekkora óta. És egy újabb is keletkezett, aki örök gyerek marad - a rosszabb értelemben.
Hú, nem tudom rendesen fogalmaztam e meg, azt hiszem bővítem még pár sorral. Összegezve tehát: Gyerekkorban születtek: A Rossz, Elenn, Ösztön. Valóban léteztek, így "Ő" neki sokáig nem kellett emlékeznie a vele megtörtént eseményekre. 11 éven át fel se fogta.
A rossz a fájdalmas pillanatokban jön elő, vagy amikor védeni kell magát. (azt hiszem... próbáltam vele kapcsolatban felidézni dolgokat, de nem sikerül semmit felidézni)
Elenn akkor jön elő, amikor valami nagy problémát okozó dolgot kell megmagyarázni.
Az Ösztön pedig általában esténként. Erre "Ő" még érintőlegesen se emlékszik, hogy Ösztön miket művelt az éjjel, pedig amikor megtörténik gyakran hallom őt, vagy valaki mást hátulról, ahogy sír. De semmit nem tehetnek.
Anna nagyon sok pozitív visszajelzést kap, ezáltal erősödik, és minél erősebb, annál gyengébb a rossz. És ha a rossz gyengül, az azt jelenti, hogy egyre kevésbé van ereje a felszínre jönni. Ráadásul a külvilág pozitívuma miatt nincs is ok arra, hogy előjöjjön.
nem érzem elég teljesnek a leírásunkat, de azért igyekeztem. ha valakinek kérdése lenne bátran tegye fel, és arra válaszolok. (a trollkodás nem érdekel)
Kérdező!
Ha ez mind igaz amit leírtál, és komolyan is gondolod, akkor nagyon súlyos skizofréniában szenvedsz, de komolyan. Ezzel elég sürgősen el kéne menned orvoshoz, mert nagyon meredek dolgokat hozhat ez ki az emberből, és gondolom soha nem bocsájtanád meg magadnak, ha valakiben kárt tennél akit szeretsz. Gondolom nagy trauma érhetett gyermekkorodban.
A családod semmit sem vett még észre ebből?
Hány éves vagy most?
Kérlek, menj el orvoshoz, de tényleg és minél gyorsabban!!
pszichiátria...
mondanám, h több személyiséged van, de azok általában nem szoktak tudni egymásról...
Én disszociatív személyiségzavarra tippelek.
Szakembernél jártál már?
3-as: amire te gondolsz, az a disszociatív személyiségzavar, nagyon sokan keverik a skizofréniát ezzel.
Őszintén: ha igaz, amit mondasz, akkor tényleg disszociatív személyiségzavarod van. Menj orvoshoz stb. De ennek nem adok 5% esélyt sem. Szerintem csak kitalálod az egészet, hogy különlegesnek érezd magad és most a figyelemért harcolsz.
Bocs, hogy ezt mondom, de az írásod azt ordítja: "Különleges vagyok, figyelj rám!".
Tévedhetek is, de nem hiszem.
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!