Ha valamit nagyon akarok bevonzom? Viszont ha valamit nagyon nem akarok, azt taszítom? Vagy azt is bevonzom. Nem értem ezt.
pedig az is jó munka nem ázol nem süt be a nap nincs hideg és nem 10-14 órákat dolgozol ha szeretsz monoton dolgokat csinálni akkor jó
micsoda?
Részben bizonyított, hogy működik. Alapesetben egy jól sikerült magyar ember ha nagyot kaszálhat, kapásból mond húsz bizonyítékot, hogy a dolog átverés és pénzlehúzás. Szinte minden esetben igaza van.
A titokba beleszenderedett ember már szán rá időt, hogy minden egyes lehetőséget megvizsgáljon, és sokkal több esélyt talál magának arra, hogy legalább kicsit a cél felé haladjon. Így olyan, mint a tökéletes látású, figyelmes tyúk, ami ott is talál néha szemet, ahol ilyesmi elvileg elő se fordulhat.
Sokat álmodozni valamiről előbb-utóbb tettvágyba torkollik. Sokunkkal előfordult könyvek és okkult felhangok nélkül.
A 4-es vagyok. Én nem azt mondtam, hogy a párkapcsolatoknál egyáltalán nem működik, csak NEKEM nem működik. Lehet hogy a rossz tapasztalatok, egy csomó tinikori emlék, stb, meggátol abban, hogy teljes szívemmel tudjak hinni abban, hogy ha boldog vagyok egy férfi mellett, akkor az úgy is marad. Valamiért ha együtt vagyok valakivel, rögtön elkezdek attól félni, hogy elveszítem...és elveszítem. Aztán elkezdek arra koncentrálni, hogy visszakapom, és visszakapom. Komolyan. Ördögi kör ez, és tudom, hogy mit csinálok rosszul, csak valamiért túl mélyen gyökereznek bennem a rossz tapasztalatok és nem tudok feltétel nélkül bízni egy férfiban. De dolgozom az ügyön, hogy ez megváltozzon. Más téren viszont, munkában, tanulásban, sikerekben, karrierben, már megtanultam, hogy csak magamra számíthatok. És magamban bízom. Magamról tudom, hogy mit tudok megcsinálni, hogy mire vagyok képes, és hogy el tudom érni azt is, amiről más egész életében csak álmodozik. És el is érem. Olyan életet élek, amire rengeteg ember irigykedik, csak mert hiszek magamban. (Ne milliókra gondoljunk, egyáltalán nem vagyok gazdag pénzben. Ettől függetlenül élek csodálatos életet.) Szóval az egésznek a kulcsa az önmagadban és az álmaidban való, feltétel nélküli hit. És persze a lehetőségek megragadása, az igyekezet, hogy el is érd, amit szeretnél.
A taszításról nem sokat tudok, én csak a vonzásról hallottam, és abban hiszek. Nem hiszem, hogy a taszítással működne, hiszen amire koncentrálsz, amire gondolsz, azt bevonzod. hiába gondolsz arra, hogy na, ezt most akkor NEM akarom, ezt most taszítom, ha rá gondolsz, ha rá koncentrálsz, bevonzod. Azt már írtam, hogy az Univerzum nem érzékeli a tagadást. hiába van benne a gondolatodban, hogy ez most NE történjen meg, a NE nem jut el az Univerzumig. A lényeg tehát hogy pozitívan gondolkodj, ami akár működik a vonzás törvénye ,akár nem, minden esetben egy hasznos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!