Ha valamit nagyon akarok bevonzom? Viszont ha valamit nagyon nem akarok, azt taszítom? Vagy azt is bevonzom. Nem értem ezt.
"álmodozott róla gondolt rá akarta hitt magában és mit ad a sors egy bömbölővel gurul ki egyik reggel a nagy kertes házából és nyaralni készül...amiről egy átlag ember nem is álmodhat manapság SAJNOS már!!!"
Jó, de akkor szóval lehetséges a dolog. Mármint nulla munkával gazdagnak lenni! Ez érdekel csak - ha lehetséges akkor hiszek benne és nekem is összejön majd :D
A 4-essel egyetértek. Nekem is sikerült már több dolgot bevonzanom, volt amiért egy szalmaszálat sem kellett keresztbetennem és megkaptam :) Pedig csak elhatároztam hogy kell egy ilyen, hittem benne, elképzeltem és az enyém lett :)
Amúgy bírom az ilyeneket hogy hű de miért nem a lottóötös meg 12 emeletes luxusvilla... csupa olyanok amikben magatok sem hisztek és nem érzitek a magatokénak. Cinikus megjegyzésektől pedig nem lesznek valósággá az álmaitok.
xenophilius
ezzel az akaraterővel és hittel ne is csodálkozz h nem tudsz elérni semmit sem!!!
"hittem benne, és megcsináltam"
Ez a kulcs, és nincs ebben semmi extra. Ha kitartó vagy, küzdesz a céljaidért, nagyon sok dolgot elérhetsz. Hogy a hited magabiztosságból, vonzás törvényéből, vallásból, családból származik, az mindegy, a lényeg, hogy segítsen abban, hogy átlagon felül dolgozz és így átlagon felüli eredményeket fogsz elérni. De ha csak ülsz otthon és koncentrálsz, akkor cseszheted...
még ha lottózol is akkor is el kell menni feladni a számokat hétről hétre aztán megnézni h nyertél-e ha igen akkor megtervezni a sok pénz bankszámlákra való utalását meg gazdasági szakemberekkel beszélni befektetésekről
akkor h is akarsz semmittevésből gazdag lennii???
"semmittevésből gazdag lennii"
Semmittevés alatt értsd azt, hogy nem napi 8 órában gürcölve egy gusztustalan gyárban ahol utálnak a többiek hanem könnyedén és élvezetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!