Ha valamit nagyon akarok bevonzom? Viszont ha valamit nagyon nem akarok, azt taszítom? Vagy azt is bevonzom. Nem értem ezt.
Én mult kedd óta nem hiszek ebben...egészen addig mélyen hittem, hogy be tudok vonzani egy Boeing 747-est, erre az rázuhant a szomszéd házra....:/ a mázlisták...:(
Szal nagy humbug, ne fáradj vele....;)
Egy baromág. Seretnék nyerni a lottón meg gazdag lenni nagyon.
Mint látjuk nem vagyok az.
Szóval nem működik ez a vacakság. Jó biznisz épült rá ellenben
4-es
Akkor már megvannak a milliók? Nyertél a lottón?
nem milliókban kell mérni CSAk azt h vki él ezzel vagy nem valószínűleg ha te csak így látod h pénz pénz akkor ez kell csak de van benned vmi rejtett ellenvetés h úgysem fogom megnyerni ..úgyis más viszi el..más fog jól élni nekem meg számlákat kell továbbra is fizetni ...így nem fog menni
tanulmányozd át mert ez tényleg valós dolog bármit ellehet érni amit igazán akarsz de akarnod kell!!!!
de amúgy lové szerzésre is lehet használni meg bármire!!!
szerinted aki kőgazdag lett az csak állt és várta h villája legyen ...nem!!!!!!!!!!!
álmodozott róla gondolt rá akarta hitt magában és mit ad a sors egy bömbölővel gurul ki egyik reggel a nagy kertes házából és nyaralni készül...amiről egy átlag ember nem is álmodhat manapság SAJNOS már!!!
Nekem viszont igen, mert az egyetlen dolog amit akarok az az, hogy megéljek munka nélkül, ne kelljen dolgozni sose, csak legyen pénzem. Mitudomén honnan, csak legyen.
Hogyan kell ezt pontosan csinálni? Ti hogyan csináltátok?
fentebb írtam...álmodozott róla gondolt rá akarta hitt magában és mit ad a sors egy bömbölővel gurul ki egyik reggel a nagy kertes házából és nyaralni készül...amiről egy átlag ember nem is álmodhat manapság SAJNOS már!!!
le van írva h kell csinálni de amikor magadnak csinálod azt neked kell tudni hogyan lesz jó!!!
és hogy ki mit akar elérni ez a legfontosabb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!