Mit jelent, ha a temetésnél a hallott egy könnycseppet ejt?
Biztosan szép volt a gyászbeszéd, hogyha aki HALLOTT (és nem süket), az könnyeket ejtett.
Sajnos ugyanezt a HALOTT már nem tehette meg, mert ő NEM HALLOTT egy szót sem a beszédből, mert már meghalt.
Ezért persze a HALOTT könnyezni sem tud, csak aki HALLOTT.
kit hallanak?
HALOTT (hulla, tetem, dög, elhunyt, élettelen stb.) =/= HALLOTT (akit hallottak)
Ja és ha az elhunytra gondolnál véletlenül, akkor annyit mondok: menő, hogy az Ezotéria kategóriába tetted a kérdést. Legalább az Egészség kategória lenne, vagy valami egyéb biológiai dolog, de neeem... Ezotéria.
Szerintem lecsapódott a pára, oszt' jónapot.
Elnézést a rossz kategória miatt,és a helyesírás miatt is (*halott).
De a kérdés nem hülyeségen alapszik, a koporsóba egy könny folyt le az arcán, és arra voltam kíváncsi,hogy ez tudományosan is akár valahogy magyarázható-e? Természetgyógyász szerint "újra ébredt"
Döntsd el, hogy ezokonform választ szeretnél, vagy értelmest. Az értelmes alighanem az, amit előttem írtak, s teljesen természetes.
De ha jobban tetszik más válasz, akkor igen, a halott azért könnyezett, mert sajnál titeket itt hagyni a földi pokolban, miközben ő már Szent Péterrel ultizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!