Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims3ban amikor temetést...

Sims3ban amikor temetést szervezek "buliként" akkor hogyan fog meghalni valamelyik sim? Mert ugye szülinapnál ha elfújja a gyertyákat akkor jut át aköv. életsdzakaszba. Gondolom azért a temetésnél nem torta kell.

Figyelt kérdés

2012. aug. 17. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy lehet temetéses bulit szervezni? Nekem nincs ilyen opció. o_O
2012. aug. 17. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem-nem. Miután a simedhez egy közelálló meghalt, akkor lesz elérhető a temetés. Akkor nem kell semmi tortát elfújni meg ilyesmi, mert a simek nem azzal halnak meg hogy elfújja a gyertyát aztán puff! Magától kiöregszik a simvilágból egy idő után. Miután meghalt, akkor rendezhetsz temetési "bulit".
2012. aug. 18. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Am ha akarod tortával is "megölheted" ha addig öregíted, ameddig meg nem hal...
2012. aug. 19. 13:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja leesett! Van egy oreg sim, akinek szulinapi buliba megunnepled a szulinapját, és mivel oreg, ezért meghal.

A válasz: Szurke szellemmé fog változni, eljon a kaszás, és ott terem egy sírko. Amit késobb áthelyezhetsz máshova. És de, akkor ez esetben torta kell. :) Amúgy ha a sim szerencsétlen, a kaszás lehet hogy megszánja és tovább élhet :) nekem volt már ilyen (ezt csak érdekességképpen írtam le)

2013. jún. 10. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!