Szerintetek finom lenne ez a torta?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy egy piskóta lapot kisütök, egy vaníliás pudinport kevesebb tejjel kikeverek, bevonom vele a piskótát és a végén epret raknék rá és nutellával díszíteném. Szerintetek hogyan harmonizálnának az ízek? Mit csinálnátok máshogy? Bármilyen ötletet szívesen fogadok. Először túrótortát akartam, de Angliában élek és a cottage cheese túl folyós, nem állna össze a pudinggal.2012. aug. 16. 20:22
1/6 anonim válasza:
Jobb lenne ha főznél vanília pudingot, kihűtenéd, majd vajas porcukros krémmel összekevernéd. Vagy csokikrémet raknál bele, [link] én ezt szoktam készíteni, valami isteni, pedig nem vagyok oda a vajas krémekért :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem is a pudingot - ha kihűlt - keverd össze habosra kikevert cukros vajjal, vagy margarinnal! És hogy a tömény ízt lazítsd fel, meggybefőttet is keverhetsz közé.
3/6 anonim válasza:
Nem szeretem a vajas krémeket...ezért én a tejszinhabot javaslom.A hidegre hűtött pudingot forgasd össze a habbá vert tejszinnel,ha kivánja tégy bele még vanilia aromát.
Ebből lesz annyi,hogy tölteléknek is mehet a piskóta lapok közzé,ha gondolod.
A tetejére pedig csak az eper és a tejszinhab.Itt inkább hanyagold a csokit,nutellát.
4/6 anonim válasza:
Én kisütöm a piskótalapokat, majd kacsazsírral összeragasztom őket. Ezután törpörtyükrémmel nyakonöntöm az egészet és szalonnát katonázok a tetejére. Ha gondolod még nutellával ízesítheted! Isteni.. :D
5/6 A kérdező kommentje:
A nutellát úgy gondoltam, hogy az eprekre pár csíkot húznék, nem nyakon önteném vele :) arra gondoltam, hogy megcsinálom úgy a vaníliapudingot ahogy leírtátok és rétegesen csinálom, de nem meggyel, hanem eperrel pici nutellával, így már jobb? Amúgy köszönöm mindenkinek!
2012. aug. 16. 20:55
6/6 anonim válasza:
Nekem van egy nagyon tuti krémem, imádja a család!! Csokit olvassz fel gőz felett, majd keményre vert habtejszínbe forgasd bele. Ez a mousse, de tortába is isteni. A jobb állag elérése érdekében én mascarponét is rakok bele, isteniii!
Fehér és étcsokival is készítheted! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!