Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egyszerű, de mégis nagyszerű...

Egyszerű, de mégis nagyszerű torta ötletek?

Figyelt kérdés
Anyukámnak szeretnék valami különleges tortát készíteni:) nincs nagy sütési gyakorlatom. tavaly például ilyen babapiskótás-epres-túrókrémeset csináltam. nagyon finom lett és örült neki. most egy kicsit "komolyabbat" szeretnék, amit nem annyira bonyolult elkészíteni. előre is köszönöm:)

2012. máj. 8. 10:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Én pont a hétvégén készítettem egy vakondtúrás tortát (banánosat). Nagyon finom lett. Könnyű megcsinálni (kezdő vagyok én is) de aranyosan néz ki, habos, kellemes ízű.
2012. máj. 8. 13:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Sütés nélkül: [link]
2012. máj. 8. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Süss neki egy egyszerű meggyes piskótát. Ebből készítesz kettő kisebbet vagy egy nagyobbat megfelezel. A lapok közé pedig mascarponéval kikevert vanília pudingot teszel, tejszín habbal díszítheted. Én múltkor marcipánmassza darabokat tettem a tésztába, úgy sütöttem meg, de mandulaaromával is nagyon finom, különleges. Szívből ajánlom, könnyű, igazi torta kinézetű, és nálunk mindenki szereti. Arra ügyelj, hogy minden krémes piskótás süteményben több centi vastag legyen a krém, mert ha berakod a hűtőbe, hogy összeérjen, a krém felét biztos beszívja a tészta.
2012. szept. 13. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!