Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szkeptikusok miért tőrtök...

Szkeptikusok miért tőrtök pálcát a világvége hívők feje felett? Még mindíg 21-e van.

Figyelt kérdés
Ma éjfélig bármi lehet, sőt ! USA-ban még hajnalig 21-e lesz.
2012. dec. 21. 14:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

A maja írás megfejtése lehet, hogy teljesen helytálló, lehet, hogy nem. A komoly tudósok, akik ezzel foglalkoznak, nem állítják, hogy a dekódolás 100%-os. Ez igaz minden történelem előtti időkre is.

Egy felírat lehet, hogy azt jelentette, „Elmentem vadászná, két napig oda leszek. Vigyázzatok magatokra.” De azt is, hogy „Hókon váglak, ha nem adod vissza a bicskám”.

Mivel lehet magyarázni, hogy az egyiptomiak (vagy földönkívüli segítőik) tudtak piramist építeni, de nem tudtak térben ábrázolni? Akik olyan jó mérnökök voltak, hogy ilyen hatalmas építkezésre képesek voltak, csak ilyen torz, kifordult alakokat tudtak rajzolni? Vagy ilyenek voltak a valóságban, s talán nem is földi lények?

Az írásuk biztosan azt jelenti, amit gondolunk?

Felszálltam a vonatra. Írom. Mindenki tudja jelenleg, hogy miről van szó. De aki nem, azt gondolhatja, repültünk. Egy ilyen kőbe véset, papiruszra festett stb. írás tartalmában mennyire lehetünk biztosak?

2012. dec. 21. 15:59
 22/27 hunbaloo válasza:
100%
Mert mindekinek elege van fals híresztelésekből, az utóbbi években elharapódzott okkult marhaságokból, Pataki "Gyökér" Attilából, a pánikkeltő, ostoba médiagec*kből, és a felettem író, "köszöntem"-csávókból, akik a valódi érzéseiket csak szmájlikkal meg efféle híresztelésekkel tudják elképzelni, olyan sivár az életük...
2012. dec. 21. 15:59
 23/27 Karesz6969 ***** válasza:

Ez így van utolsó, de lásd be - ha nem is a világvége-elmélethez tartozik - hogy vannak azért kézzelfogható bizonyítékok is különböző korok elképzeléseiről:

[link]

Ez is nagy horderejű volt akár csak egy sérült világvége-elmélet az összes sallangjával, amiben viszont érdekes módon többen hittek a gyakori tanúsága szerint.

2012. dec. 21. 16:14
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
21: AKkor az egyiptomiak két dimenziós lények voltak, ahogy ábrázolták őket?:))Lehet ők a laptoidok
2012. dec. 21. 16:16
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Pataki Attila megmondta,hogy:

December 21 világvége

December 28 Edda koncert

2012. dec. 21. 16:26
 26/27 anonim ***** válasza:
nem kellet felni 2012-tol tudni valo volt hogy semmi nem lesz:) amitol mar felni kell az 2013 nagyon sok nap kitoresek lesznek de ezek altalaban nem haladjak meg a maximumot kiloveleseket nem lesz elegge eros a magma..
2013. jan. 5. 06:55
 27/27 anonim válasza:
Egek! Mit nem lehet ezen érteni 21. Én világvége lessz és kész!!! Az hogy melyik évben az már más kérdés.
2013. máj. 4. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!