Szkeptikusok miért tőrtök pálcát a világvége hívők feje felett? Még mindíg 21-e van.
12:12-kor kellett volna lennie, de ELMARADT:
"Nem lesz világvége. Jelen oldal célja kizárólag a szórakoztatás."
Még jó hogy csak szórakoztatásként volt kirakva mi? :D
#10.
Mihez nicns fingunK?! Ahhoz h. lesz-e világ vége vagy sem?! Ehez miért kéne érteni te szerencsétlen?! Ha neked van fingod hozzá, mondd meg h. miért volt már v-20x világ vége?
Én, nem azt mondom, hogy ma lesz a világvége vagy lesz valami, pl felemelkedés, de az elmélket hívei szerint még ma azaz 21-én még mindíg tőrténhet valami. Várjuk ki a végét. a visszaszámláló szerint még 5 óra van este 10-ig, amikor átlépünk a gamma nullsíkba és beköszönt a téboly, ahogyan ígérték.
Bár szerintem nem fog bekövetkezni, de várjuk ki a végét a java még hátra van.
A többi világvége jóslatot nevetséges emberek, nevetséges források ígérték, azokról mindenki tudta hogy kamu, de ez más. Ezt a maják tették ! Ők nagyon sokat tudtak a világról, tudták hogy a föld gömbölyű és mérték az időt meg a föld forgását és még 21-e van.
Azért az evidens hogy azért mert 2000 lesz abból még nem következik a világvége, de emberek ez más. Ma 21-e van.
itt bizony még 5 óra van gamma núllsíkig. Megyek addig veszekkenyeret meg eviant, hogy egészségesen vészeljem át a 3 napi sötétséget.
Azért mert az egyik hülye elkezdte a másik meg folytatta,de ez nem jelenti azt,hogy minden ilyen világvégés dolog kamu meg szar...
Alapból ezen a hozzáállásán kellene változtatnia rengeteg embernek,nem is néztek utána a dolgoknak úgy ugatjátok le a dolgokat,talán gondolkodni is kéne néha,és körbe nézni a világba,hogy mi is vesz körül jelenleg.
Egy világ vége,csak szószerint úgy történhet meg h elpusztul a Föld,ha? Ajj,milyen egyszerű lenne...
Lehet várni a tudományos bizonyítékokat a NASA-tól vagy máshonnan,de gondoljátok h bárki is bejelentené,hogy ilyen meg olyan katasztrófa jönne,a másik meg hogy sajnos a felsőbb helyeken ahol az irányítás folyik,pontosan ilyen(majdnem csak ilyen) önfejű,"csakazlehetazigazamiténmondokésatöbbiekszarok" emberekkel van tele.
:DDDD
Én már érzem az új korszakot, ezt a szeretetet, b.sszátok meg előző!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!