Szkeptikusok miért tőrtök pálcát a világvége hívők feje felett? Még mindíg 21-e van.
Én úgy tudom, hogy a maja naptár eddig az időpontig íródott, ezért alakult ki ez a sérült, világvége-elmélet.
Ez is hasonló dolog, mint amikor fogsz egy egeret és a farkánál fogva felfújod és lesz belőle elefánt:-D
"Honoluluban lesz legtovább 21.-e"
A nap ott is 24 óráig tart! :-)
Megmondom én nektek h mért arcoskodnak. :)
Azért kérlekszépen,mert a munkahelyükön és otthon elnyomva és érzik magukat főnök/tanár/anyuci/apuci/feleség/anyós stb által,és mivel otthon és a munkahelyükön vehetik vissza a tőlük elvett irányítást,így pl. itt trollkodnak,és próbálják fitogtatni szájhős "tehetségüket" és itt akarják megmutatni h ők is valakik.
Nem túl szimpatikus hozzáállás a dolgokhoz szerintem,kedves szkeptikusok. Jó lenne ha végre rájönnétek h ezzel ugyse mentek semmire itt,mivel arcoskodni a munkahelyen és otthon kell,nem pedig pofa nélkül a monitor előtt ülve,olyan dolgokhoz hozzászólva amikről fingotok...köszöntem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!