Hova lehetne áthelyezni a világvége hívőket?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy ha összegyűjtene és átköltöztetnék őket valahova, akkor javulna a föld, egy főre eső hülyék száma statisztika. De hol van olyan hely, ahol senkit nem zavarnak, és várhatják a következő világvégét?2012. dec. 21. 13:50
1/13 anonim válasza:
Nagyon jó kérdés. Kezdésnek az összes új elméletről szóló kérdést törölni kéne a fenébe, mert már jön a magyarázkodás, hogy igazából megkezdődött egy hosszú láthatatlan folyamat, amelynek csak a végén lesz világvége, de ez az egész PONT akkor kezdődött, amikorra jósolták, csak épp senki se vette észre...
Szerintem ez a hely egy idegosztály. Vagy a börtön. Én támogatnék egy olyan törvényt, ami az ilyen pánikkeltő híreket 1-2 év sittel jutalmazza.
2/13 anonim válasza:
Kínában van ilyen törvény!:D le is sitteltek 30 napra pár okost.
3/13 Alaque válasza:
Én egy működő vulkánba helyezném át őket.
4/13 anonim válasza:
Én egy másik naprendszerbe, hagy éljék a maguk kis életüket, és végre mi sem húzzuk fel magunkat az ilyeneken :)
6/13 anonim válasza:
A hold túloldalára.
Úgyis rákészültek a nagy sötétségre, hát ott megkaphatják.
7/13 anonim válasza:
A GYIK-en rendszerint a vicc kategóriába sorolják át őket: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor
8/13 anonim válasza:
Akkor legyen a becenevük hogy viccelők :DD
10/13 anonim válasza:
Volt ilyen hely, Lipótnak hívták, de sajnos már bezárt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!