Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nos, mikor kértek bocsánatot...

Nos, mikor kértek bocsánatot hitegetők?

Figyelt kérdés

Gondolok itt az összes emberkére, aki kommentelt itt és kérdéseket tett fel, riogatta az embereket és pánikoltatott.

Tudom-tudom, most újabb időpontokat mondtok [este 8], de én a helyetekben szépen hősiesen bevallanám, hogy kamu volt az egész.

Tehát, bocsánatot kértek a sokaktól, akiket behülyítettetek, akiket pánikoltattatok?

2012. dec. 21. 12:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
Lehet, hogy nem volt megszabva de akkor miért ír midnen hírportál: index, időkép,hvg 12óra 11 percet?:) Najó... biztos rosszul tudják...:) Minden esetre gratulálok nektek... szerintetek hány mondjuk 11-13 éves olvassa ezt az oldalt? Nem gondoljátok hogy halálra ijedt néhányuk a fejtegetéseken?...pff
2012. dec. 21. 12:34
 2/12 A kérdező kommentje:

Tegnap volt itt egy kismama, aki rettentően pánikolt, csak törölték a kérdését, mert vagy 250 válasz ment rá.

Lehet, hogy fake volt [bár kétlem], de mi lett volna, ha mondjuk ne adja az ég, elvetél? Ki vállalta volna a felelősséget?

2012. dec. 21. 12:36
 3/12 anonim ***** válasza:
49%

1:

meg volt szabva pontosan, hogy mikor....

amúgy sok helyen már 22.-e van :D

2012. dec. 21. 12:39
 4/12 anonim válasza:

Nem hiszek abban hogy eljön a világvége ma,de azt erősnek érzem hogy aki ebben hisz annak bocsánatot kellene kérnie bárkitől is.

Riogatás mindenhol van és lesz is mégse kér érte senki bocsánatot és nem is kell.

A gyerekekkel kapcsolatban pedig.ha idejön egy kiskorú és elolvassa odamegy a szülőhőz aki elmagyarázza neki ezt az egészet.Az életben ettől sokkal rémesebb dolgok történnek.

2012. dec. 21. 12:42
 5/12 anonim ***** válasza:
49%
Nem pont arról van szó, hogy kiskorúe vagy nem, és nem biztos hogy megkérdezi a szüleit, és látja mondjuk hogy 20-an rettegnek egy kérdés alatt nem biztos hogy a szüleinek hisz...
2012. dec. 21. 12:44
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem a hitről van szó. Ezer és egy olyan kérdés volt itt, amiben mindenkit felszólítottak a menekülésre, a bújkálásra, a fegyverek beszerzésére, a harcra...

Privátban is ment a zaklatás.

2012. dec. 21. 12:44
 7/12 anonim ***** válasza:
44%
Ja igen. A másik, a híradó! Mennyi olyan emberről van szó, akik bunkert stb építenek, jó átérzem a gúnyt, de aki nem... akár egy álmatlan éjszakát is okoztak nekik ( többen öngyilkosok lettek!!!)... akkor is. MEGÉRTE 4 ÉVEN KERESZTÜL EZT A CIRKUSZT CSINÁLNI?
2012. dec. 21. 12:47
 8/12 A kérdező kommentje:

Kedves Fejnélküli Loúvas!

Nekem egy ismerősöm például egész nap görcsölt, szintén kismamaként, annyira be volt pánikolva.

Írtam is a válaszomban, hogy szerintem is troll volt.

De nyugodtan hülyézz le...

2012. dec. 21. 12:49
 9/12 anonim ***** válasza:

Felvettem a kapcsolatot az egyik rémhírterjesztő világvége-hitegetővel, ő ezt üzeni neked:

"Nem kérünk bocsánatot, nem mondunk le! Ha nem tetszik, el lehet innen menni, el lehet menni az Ezotéria kategóriából, tessék, lehet menni!"

2012. dec. 21. 13:01
 10/12 anonim ***** válasza:

A válaszodban te azt írtad, hogy lehet, hogy troll volt, de kétled. Aztán meg azon aggodalmaskodtál, hogy mi van ha elvetélne...

Ennyire ne legyél már hiszékeny. Amúgy meg biztos történt ilyen. Sok a hülye ember, aki mindent benyal, de ök meg is érdemlik.

2012. dec. 21. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!