Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti bocsánatot kérnétek egy fiútól, ha megbántottátok? .
Ez még 1-2 évvel ezelőtt történt, nagyon megbántottam egy srácot (akaratlanul..), azóta nem is beszélünk.
Másoknak Ő beszél rólam, hogy tetszettem neki, megbántottam, nem kellett nekem, stb. Ezek szerint csak érdeklem még valamennyire, nem?
Úgy érzem arra már nincs esély, hogy összejöjjünk (nem miattam, én még mindig szeretem, vagy legalábbis tetszik), viszont nagyon szeretném, ha megbocsátana... Kicsi voltam még, nem tudtam hogy kezeljem ezt az egészet ami kettőnk között volt.
Lenne még értelme bocsánatot kérnem ennyi idő után? Ti mit tennétek?
15L
Mi is érző lények vagyunk, nekünk is jól esik a bocsánatkérés, ha jogos :S
17/F
Már miért ne kérnénk? Az teljesen mindegy, hogy milyen minőségben tetszelgett az adott fiú, egy bocsánatkérés kijár neki, főleg, ha ilyen érzékeny ponton bántottad meg. Keresd meg, nézz a szemébe, és mondd neki, hogy nagyon-nagyon sajnálsz mindent, nem kell leígérni a csillagokat is az égről, de azért jelezd, hogy fontos neked, és ha a végén nevetsz, még csak kínos sem lesz az egész...
Veled egykorú lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!