Világvége nem lesz, elég nagy hozzá azért az univerzum hogy ellenálló legyen az ilyesfajta veszélyek ellen. A földnek se nagyon valószínű hogy vége lesz a közeljövőben, már amennyiben nem tudsz egy közeledő fekete lyukról. A földi életnek se valószínű hogy nyoma veszik, eléggé változatos és szélsőséges körülményekhez is jól alkalmazkodó létformák vannak a bolygón. Az emberiség teljes kipusztulása se valószínű, maximum a népesség drasztikus lecsökkenése ha valami idióta bevet egy komolyabb vegyi vagy biológiai fegyvert, egy vagy több idióta meg válaszol erre. Ezalatt országokat értek és nem személyeket, természetesen. Ennek a kockázati tényezője mérhető akár százalékos értékben is, de nem túl nagyok a számok. A globális felmelegedés is okozhat gondokat -aminek egyre nagyobb és rohamosan növekvő jeleit bárki láthatja-, mert ha nyáron kiég a haszonnövény, vagy még télen kikel ami a kissé eltolódott évszakok miatt megesik, akkor egyrészt nincs sültkrumpli, vagy drágább, viszont éhendöglenek a haszonállatok is, így már rántotthús se lesz. A föld népessége egyre nő, a tartalékok végesek, 1-2 rosszabb év és lehet itt még olyan világ hogy sörétes puskával kell elmenni a teszkóba konzervért, de még akkor sincs vége a világnak.
2012. dec. 18. 15:48
9/11 anonim válasza:
Semmi nem fog történni, amit a dátum váltana ki.. Nem tudom én vagyok e csak ilyen ismerősi körrel megáldva, de nálunk a többség ugyanígy gondolja, arról nem is beszélve hány darab szilveszteri meghívást kaptam..Ezenkívül mindenki tiltakozik a felsőoktatás ellen, minek, ha úgyis vége.. Sajnos nem lesz semmi.. Mennek tovább a gyilkosságok, fizetések, bulik, szerelmek minden.. Ez az egész felhajtás csak a biznisz miatt van, meg mert valljuk be vicces dolgokat szül..
2012. dec. 18. 16:12
10/11 anonim válasza:
készült 1998-99-ben is világvégés film
deep impact
armageddon
az ítélet napja
nem kel agyalni,h juj,mert 2012-re van film,juj,az világvége
net,média,filmipar meg hülyére keresi magát a beszari hülyéken,xdxd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!