Ti hisztek a világvégében?
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat léccives:)2012. dec. 16. 17:04
1/11 anonim válasza:
Nem, de ha te igen, akkor leadhatod nálam az értékeidet
2/11 anonim válasza:
Szerintem akinek több esze van mint egy zuzmónak az nem hisz el 1 szót sem ezekből a világvége jövendölésekből.
5/11 anonim válasza:
A visszaszámlálás már el is indult :)
6/11 anonim válasza:
Rossz a kérdésfeltevés. Legalábbis én nem tudok korrekt választ adni. Nem hiszek benne. Ez nem igaz. Hiszek benne. És ez sem. Ugyanis csal annyiban érdekel 21-i világvége, hogy vagy elborzadok az emberek hülyeségén, vagy felbosszant ugyanez, vagy röhögök szintén az ostobákon.
Ha azt írom, nem hiszek benne, azzal azt is tudatom, hogy komolyan veszem. Hogy elgondolkodom ezen.
7/11 anonim válasza:
A világvége hisz bennem?
Minden bozonnyal a földi élet nem örök. Kozmikus katasztrófa bármikor bekövetkezhet. A Nap egyszer el fogja égetni teljes fűtőanagyát. Előbb vörös óriás lesz, majd összeomlik. Nem mostanában lesz. Csak azoknak kell ettől félnie, akik hisznek az újjászületésben. ;-)
8/11 anonim válasza:
Én csak ennyit mondok:Gamma lyuk.
9/11 A kérdező kommentje:
Én nem hiszek benne:)szerintem baromság.Nemtudom h kik találták ki h a maja naptárban azért nincs tovább mert világvége lesz.
2012. dec. 17. 04:51
10/11 anonim válasza:
aki kicsit is fél és hisz benne,az bolond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!