Nem féltitek a gyerekeitek a világvégétől?
"De most a reptoidok jönnek állítólag"
Meg a planet x, meg üstökös becsapódás, meg polaritás felcserélődés, mágneses viharok, özönvíz stb. ÁLLÍTÓLAG!
Féltsd a gyermeked, de ne ezektől, mert ha ezek eljönnek, HA eljönnek, akkor már úgy is mindegy.
Féltsd inkább a rossz emberektől, ettől a hülye, rossz világtól. Mert ezek inkább valósak.
Én megértelek, én is féltem. De ezt nem mondom senkinek, mert kinevetnek, látod itt is, pedig ez egy anonim oldal.
Nagyon érzékeny ember vagyok, néha úgy érzem kár volt gyermeket vállalni, bár életem legjobb döntésének tartom, de nagyon féltem mindentől nem csak ettől.
Az interneten nagyon sok kitaláció terjed és ha az ember tudja is hogy hülyeség még is befészkel az agyába valami ami majd a félelmét gerjeszti.
Ha megtörténik a baj, akármikor megtörténhet. Mi ért pont ezen a napon?
A NASA december 22-ei összefoglalója megemlíti még, hogy jelenleg:
- nem fenyegeti ismert kisbolygó vagy üstökös a Földet
- nem közeledik a Föld felé semmilyen bolygó (ha egy ilyen mostanában szeretne ideérni, már az egyik legfényesebb objektum lenne az égen)
- nem kell félni a Naptól sem - bár közeledünk az aktuális napfoltmaximumhoz, a Nap nem fogja elpusztítani a Földet, ahogyan nem tette ezt az elmúlt 4,6 milliárd évben sem.
!!!!!!!!!!!
Én vagyok az, aki megértett téged, de a reptoidokban még én sem hiszek.
Hol van erre bizonyíték? Csak az állítólagokra nem lehet alapozni!
Nem léteznek reptoidok.
Hogy lehet valaki ennyi ésszel felelős szülő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!