Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek ha meghalunk mik...

Szerintetek ha meghalunk mik leszünk? Gondoljon bele minden értelmes intelligens ember. Semmik nem tudunk lenni. Úgy értem hogy valamik csak leszünk. Semmik egyszerűen nem tudunk lenni.

Figyelt kérdés
Ezt azért mondom mert lazán mindig vannak olyan emberek hogy mondják hogy elporladunk,az addig oké,de a lélekkel mi lesz? semmik egyszerűen nem tudunk lenni,a tudat,nem tud meghalni,a tudat nem tud nem lenni...gondoljatok csak bele? Ez egyszerűen képtelenség....
2012. dec. 8. 23:53
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
66%

Hát persze, hogy nem véltél felfedezni semmi provokatívat a válaszomban, mert a valódi 23. válaszom eltávolították, mert a kérdezőnk árulkodott egyet a moderátoroknál. Bár lementettem, mert ilyen ilyen szellemi művet nem hagyhatok az internet pöcegödrébe veszni. Én is beláttam Razielhu, hogy limitált mentális képességeink számára nem minden monumentális gondolat akceptábilis, amit a kérdező bizonyítani akart. Így a teljes megsemmisülés közepette trollkodtam egy kicsit a kérdezővel, mert tudományos témában nem vagyok kompetens vele szemben.

Amúgy laller én egy véleményen vagyok Razielhuval, vagyis akkor én is robot vagyok? Beletrafáltál. De mi ezzel a baj?

2012. dec. 9. 22:58
 32/39 A kérdező kommentje:
Kedves csodálatos anyanyelvünkkel éppen csak ismerkedő cserediák!Kérd meg egy magyarul beszélő pajtásodat,hogy segítsen szavakba önteni gondolataidat,mert azt hihetnénk,hogy egy speciális nevelést igénylő halmozottan hátrányos gondolkodású egyén vagy...és ezt nem sértésből írtam.Ha ezért megsértődsz,én kérek bocsánatot,de itt akadtam most ki. :) Tudathasadásod van, ez 100%.
2012. dec. 9. 23:28
 33/39 anonim ***** válasza:
64%

Miből gondolod, hogy egy speciális nevelést igénylő halmozottan hátrányos gondolkodású egyén vagyok?

Továbbá a tudathasadást is hogyan sikerült diagnosztizálnod (szerintem tévesen, ezt a hangok is megerősítették)?

2012. dec. 10. 01:33
 34/39 A kérdező kommentje:
Kedves csodálatos anyanyelvünkkel éppen csak ismerkedő cserediák!Kérd meg egy magyarul beszélő pajtásodat,hogy segítsen szavakba önteni gondolataidat,mert azt hihetnénk,hogy egy speciális nevelést igénylő halmozottan hátrányos gondolkodású egyén vagy...és ezt nem sértésből írtam.Ha ezért megsértődsz,én kérek bocsánatot,de itt akadtam most ki. :) Tudathasadásod van, ez 100%.
2012. dec. 10. 01:40
 35/39 anonim ***** válasza:
66%

Ha komolyan gondolod, hogy gyp-s vagyok, akkor miből gondoltad, hogy a megalapozatlan kommented újrakiírásával rájövök, hogy miből vontad le a következtetéseidet?

Most biztos arra gondolsz zseniális elméddel, hogyha nem értettem meg most se, akkor bizonyítottan fogyatékos vagyok, de megsúgom neked, hogy a hülyéket még az okos sem érti, és ha gondolatokat közölsz érvek nélkül, akkor sem lehet rájönni, hogy mire gondoltál.

Szóval mi a válasz az előző kérdésemre?

2012. dec. 10. 02:05
 36/39 A kérdező kommentje:
Az, hogy reménytelen eset vagy. :) Annyit érsz,mint amennyi az utolsó komid % állása.Az emberek lepontoznak,mert látják a realitást kicsi fejedben. :) Nem tépem a szám tovább neked, az a lényeg, hogy mi értjük,te pedig nem.A tudat sosem hal meg,max átalakul.Ennyi. :)
2012. dec. 12. 00:58
 37/39 anonim ***** válasza:
86%

Reménytelen eset lennék? Mindenesetre az érzés kölcsönös. :)

Amúgy nem érdekes, hogy a legutóbbi válaszaimnál mindenhol 45% van? Mindjárt gyárthatok poénból egy összeesküvés elméletet, hogy biztos te buheráltad meg, és nem véletlenül említetted ezt most. :D

Arra nem gondolt határtalan elméd, hogy 0%-om lenne, ha mindenki lepontozna? Ennél a kérdésnél két nézet áll szemben, aki velem ért egyet, az akkor is felpontoz, ha hülyeséget beszélek, aki nem ért velem egyet, annak bármit írhatok, az lepontoz, így nem csoda, hogy 50% körüli mindenhol szinte, kivéve a 22-esnek adott válaszom, mert normálisan érdeklődő embereknek normálisan válaszolok, és ez pont nem érintette a kérdést, így lett 100%.

Na de húzzál csak vissza, és nyomogasd a piros kézfejet, hamár te védettséget élvezel a lepontozással szemben, és úgy jár a szád. :D

Na utolsó gondolatként nehogy már kihagyjam, hogy a saját hülyeségeddel oltsalak be. :D

"Nem tépem a szám tovább neked, az a lényeg, hogy mi értjük,te pedig nem."

Aha, na mi ez a királyi többes a te oldaladról? Mi az, hogy "mi"?

Csak nem be akarsz nyalni a kis követőidnek, mint én? Na legalább tanultál tőlem valamit. Enyje bejnye, nagy huncut vagy ám, azt ugye tudod? :D

Na én részemről be is fejeztem, még zárásképpen nyomhatsz valamilyen gyerekes beszólást, mint eddig, majd azon is jól szórakozok. :)

2012. dec. 12. 01:36
 38/39 anonim ***** válasza:
90%

A mesterséges intelligencia kutatása nagyon is magas szinten van manapság. Hazánkaban is több cég foglalkozik vele, nekem egy barátom pontosan ezt műveli. Sok mindent tudnék róla mesélni, pl.: emóciókra is képesek ma már a programok, de nem folytatom, mert bizonyítani nem tudom.

A mai háttértárolók kapacitása meghaladja az agyét, a processzorok sebessége szintén. Memória modulok is szabadon növelhetők, érzékszervek beépíthetők. (akár infra látás is)

Mindezekre felhívom a figyelmedet! Komoly előrelépés történik, szinte naponta.

Az, ha valamit szeretnél, még távol áll az igazságtól. Magam is mindig biztos vagyok benne, hogy nyerni fogok a lottón, hiszen az jár nekem és olyan jó lenne.

Hatalmas a bizonyítékod - "az egyszerűen nem lehet, hohy a tudatunk megszűnjön"

Mitől ne lehetne?

Ja, mert muszáj neki!

Jobban is teszed, ha Isten létére hagyatkozol, mert nem vagy a valósághoz felnőve és az igazság kárt okozna benned.

Azt ellenben nem javaslom, hogy azokat bíráld, esetleg sértegesd, akik teljes mélységében fel tudják fogni a valóságot, megértik és beletörődnek a tényekbe és nem keresnek kapaszkodót illúziókban.

Semmiképpen se gondold, hogy annyira egyszerű ez, hogy mi magunk sem szeretnénk hasonló dolgokban hinni, vagy hogy ennek a belátása számunkra kellemes.

Mindez pontosan olyan nehéz mindenkinek, akár csak Neked, tehát azt aki elég erős elviselni ennek tudatát, azt jobban tisztelhetnéd.

Ha számodra feltétlenül szükséges valamilyen kapaszkodó, akkor azért senki nem róhat meg.

A végső próbát mindenkinek saját magának kell megtennie, nincs mese, egyszer eljön, hamarabb, mint hinnéd.

Na és valóban, arra is van teoretikus esély, amit Te ilyen határozottan állítasz.

Hogy mekkora a sansz?

Nem tudom, hány ember élt eddig, mondjuk 1 billió.

Akkor a sansz kisebb az egy az egybillióhoznál, mert ugye eddig még egy példa sem volt rá...

2012. dec. 20. 15:28
 39/39 A kérdező kommentje:
Istenem, bocsájtsd meg nekik ,mert nem tudják mit beszélnek. :)
2013. jan. 9. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!