Ki vagyok én? Miért kell ebben a testben élnem?
Érdekelne ki vagyok, és miért kell egy majom leszármazottjának a testében élnem?
Gyakorlatilag csak egy osztonleny vagyok, aki minden elé helyezi szükségleteit, és pusztítja a környezetet. Sajnos nem választhattam ki vagy mi legyek, igy ebben a majom testben kell léteznek.
"Gyakorlatilag csak egy osztonleny vagyok, aki minden elé helyezi szükségleteit, és pusztítja a környezetet."
Ha nem öltél meg senkit, hogy felfald a hulláját, illetve nem közösültél erőszakkal senkivel, akkor ez aligha igaz.
Ösztönök nélkül már kihaltunk volna. Ha nem eszel, meghalsz. Ha nem szaporodsz, a génjeid kihalnak.
Ha nem lenne étvágyad, nem tudnád, hogy enned kell. Ha nem lenne szexuális vágyad, sose jönnél rá, hogy kellene fajt fenntartani. Az ösztönök az élettel maximálisan összeegyeztethetőek. Aki az életet szereti, az az ösztönöket tartsa tiszteletben.
Ha mindig csak annyit és azt eszel, amennyit és amit a szervezeted kíván, meglepő módon nem fogsz elhízni és nem fogsz éhenhalni sem, sőt nagyon valószínű, hogy kicsattanóan egészséges leszel(, amennyiben nincs már kialakult vagy örökölt betegséged).
A szexualitásról annyit, hogy nincs nagy filozófiai hátterünk arról, hogy mire is való a nyilvánvaló fajfenntartáson kívül. Ha nincs lehetőséged szeretetben egyesülni valakivel, vagy csak nem ez az életcélod és zavar a szexuális vágy, szerintem ezt a könyvet olvasd el róla: *****
"Érdekelne ki vagyok"
Jó kérdés. Engem is érdekelne, hogy én ki vagyok. Valószínüleg a Te-nek egy másik verziója.
"Sajnos nem választhattam ki vagy mi legyek"
Szerintem kiválaszthattuk. Minél szarabbat választottunk, annál több a feladat. De legalább nem unatkozunk. ;
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
http://www.youtube.com/watch?v=f180_PqembI
csak nézd meg, sokat segíthet
szerintem nem ismered a lelked.
max az egód.ki lehet deríteni,a gondolataid szabják meg hogy érzed magad?
De sok benned felmerülő kérdésre választ kaphatsz itt-
87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....
írd be a keresőbe.
látod kérdező ha hindu lennél akkor reménykedhetnél abban, hogy a következő életedben patkánytestben vagy hangya testben születhetnél ismét.
De sajnos mivel magyar vagy igy egy majomőstől származó testben kell élned és azt is csak egyetlen egyszer, mert a magyar embernek nincs szerencséje újra leszületni.
A tested meghal és a lelked kilép belőle, majd megtér a teremtő Energiához a Föld szívébe!Onnan pedig nincs visszaút se feltámadás, se újraszületés.
Nahát! Kitörölték a linkemet. :)
Erre a könyvre mutatott: Elisabeth Haich - Szexuális erő és a jóga
Ami szerintem kötelező olvasmány kéne hogy legyen a "szexuálhigiéné" órák mellé.
Amúgy jobban vagy azóta, amióta a kérdést feltetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!