Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek ebben?

Ti hisztek ebben?

Figyelt kérdés

Kérem csak azok írjanak akik tényleg hisznek benne!!!!!!!

Lehet, hogy a cím alapján nem ilyen kérdésre számítottatok ,de ez nem is igazából kérdés, csak érdeklődés. Szóval ti hisztek-e a szellemek létezésében,(ha igen lehet pl-ket írni, ha régebben nem hittetek, de most már hisztek) és, hogy a ouija tábla miért is olyan veszélyes!

2012. okt. 7. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne léteznének szellemek ? Hát figyi emberek is léteznek, nemde ? Ők is azok csak nincsen testük -.-
2012. okt. 7. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Te nem hiszel minek jársz ide ? -.-
2012. okt. 7. 19:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Félre értettetek!! Én hiszek bennük csak még nem volt alkalmam találkozni velük.
2012. okt. 7. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:
94%

Cím: "Ti hisztek ebben?"

Erre a következő mondat: "Kérem csak azok írjanak akik tényleg hisznek benne!"

Fogadd őszinte gratulációmat.

Ha az emberek véleményére vagy kíváncsi, el kell fogadnod a nemleges választ is. Én nem hiszek bennük. Kész.

2012. okt. 7. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez részemről nem hit kérdése. Találkoztam már velük, ezért tudom, hogy vannak. De ez kevés ahhoz, hogy meggyőzzek olyanokat, akik nem tapasztaltak még, és emiatt nem "hisznek" bennük. Nagyon is vannak, nagyon próbálnak üzenni nekünk néha néha kissé ijesztő formában :)
2012. okt. 9. 12:20
 6/6 anonim ***** válasza:

1. Megkérdezed, hogy hiszünk-e benne.

2. Kikötöd, hogy csak az írhat, aki hisz benne.

Olvasd el, kérlek, mégy egyszer a fenti két pontot és építsd ki a kettő közti korrelációt a tudatodban. Utána olvass tovább.

Akkor most mégis milyen válaszokra számítasz, és mi az a számodra hasznos információ, amit ezekből a válaszokból kinyerni remélsz, te nyálkás, degenerált kis sejthalmaz?

A Kétségek Éjfeketén Tornyosuló Monolitja

2012. okt. 9. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!