Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek ebben?

Ti hisztek ebben?

Figyelt kérdés

[link]

Egyik ismerősöm mondta tegnap,hogy az ő pálmalevelét megtalálták.

Ez is humbuk szerintetek?Mert én nem nagyon hiszek benne...de azért kipróbálnám.Az a kár,hogy fizetős.

2011. dec. 18. 15:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Ez a pálmaleveles cucc tényleg igaz,de viszont félő hogy akik ezzel biszniszelnek az humbuk...

Indiában tényleg létezik ez a bizonyos könyvtár,sok indiai zarándokol is el a könyvtárhoz ahol mindenki sorsa van megírva.Hogy ennek mekkora a valóságalapja azt nem tudom ,de azt tudom hogy ez a könyvtár tényleg létezik .

Üdv!

2011. dec. 18. 15:24
 2/12 anonim ***** válasza:
nem
2011. dec. 18. 15:31
 3/12 anonim ***** válasza:
nem igazán
2011. dec. 18. 15:31
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Az egyik ismerősöm kikérte a nyáron. (Pontosabban nyárra lett meg neki, asszem, fél évet várt rá, hogy rákerüljön a sor.) Ha jól emlékszem, a nevét és a korát kellett neki megmondania.

Még azt is tudták róla,hogy hívják a gyerekeit, meg hogy milyen szexuális problémái vannak. Szóval, igen, van benne valami. Ő azt állította, sok mindent megértett az életéből, és hogy segített neki abban is, hogy átlépjen a problémáján. Ha van rá pénzed, és tényleg őszintén érdekel, próbáld ki, ez egy nagyon izgalmas dolog. De "csak úgy viccből" nincs értelme megcsináltatni.

2011. dec. 18. 16:00
 5/12 anonim ***** válasza:

érdekes..

mennyi a költsége? most nincs kedvem olvasgatni.

2011. dec. 18. 17:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak lenyomozták.
2011. dec. 18. 17:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy lenyomozták-e ezen én is gondolkodtam. De szerintetek mindenkit,aki kikéri a pálmalevelét, egy névből meg korról le tudnak nyomozni?
2011. dec. 18. 22:45
 8/12 yossarian44 ***** válasza:
78%
Ha látták az arcát, akkor a facebook és az iwiw egy korral és egy névvel aranyat ér egy csalónak...
2011. dec. 20. 20:39
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
névből, korból bármit ki lehet nyomozni, főképp hogy ez az egész interneten keresztül történik, ott van az ip cím, és már kész is
2011. dec. 22. 21:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Pálmalevél, India, megírt sorsok... Meg a f*szom nem kéne?
2012. jan. 26. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!