Ti hisztek ebben?
Egyik ismerősöm mondta tegnap,hogy az ő pálmalevelét megtalálták.
Ez is humbuk szerintetek?Mert én nem nagyon hiszek benne...de azért kipróbálnám.Az a kár,hogy fizetős.
Ez a pálmaleveles cucc tényleg igaz,de viszont félő hogy akik ezzel biszniszelnek az humbuk...
Indiában tényleg létezik ez a bizonyos könyvtár,sok indiai zarándokol is el a könyvtárhoz ahol mindenki sorsa van megírva.Hogy ennek mekkora a valóságalapja azt nem tudom ,de azt tudom hogy ez a könyvtár tényleg létezik .
Üdv!
Az egyik ismerősöm kikérte a nyáron. (Pontosabban nyárra lett meg neki, asszem, fél évet várt rá, hogy rákerüljön a sor.) Ha jól emlékszem, a nevét és a korát kellett neki megmondania.
Még azt is tudták róla,hogy hívják a gyerekeit, meg hogy milyen szexuális problémái vannak. Szóval, igen, van benne valami. Ő azt állította, sok mindent megértett az életéből, és hogy segített neki abban is, hogy átlépjen a problémáján. Ha van rá pénzed, és tényleg őszintén érdekel, próbáld ki, ez egy nagyon izgalmas dolog. De "csak úgy viccből" nincs értelme megcsináltatni.
érdekes..
mennyi a költsége? most nincs kedvem olvasgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!