Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ti hisztek a tv jóslós hülyesé...

Ti hisztek a tv jóslós hülyeségekben? Pl nevedet bekell mondani meg az életkort és akkor ez a műsor neve: "PÉNZBEVONZÓ FORTUNA RITUÁLÉ" 1000-10000-100000x szorzók. Ebben mi az igazság?

Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
A tv-ben látható jósok a szolgáltatóipar emberei. Fizetsz nekik azért, hogy mondjanak néhány marhaságot. Úgy kell venni, mint amikor beülsz egy kabarét játszó színházba, megnézel egy bűvészt, vagy illuzionistát.
2012. aug. 12. 15:49
 2/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a megerősítést :D

Pénzbevonzás,nevetséges.. :)

telefonálunk 500forintért és 2héten belül akár milliomosok lehetünk,hát persze,de kinek éri ez meg?:D nekik

2012. aug. 12. 16:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Abszolút semmi igazság nincs benne.Gondolj csak bele!Bemondja az ember a keresztnevét meg az életkorát mire a jós különböző energiákat küld neked meg felvázolja a jövődet.Namármost ha te Béla 38 vagy Krisztina 27 vagy akkor több tízezer vagy még több emberre igaz ugyanez.Akkor ők is kapnak az energiából,jóslásból?Ráadásul ezek olyan nagy általánosságokat tartalmaznak,hogy azt mindenkire ki lehet vetíteni.Pont ezért kérdezik a korodat is.50 éves kor felett már gyanítják,hogy betegségekkel és a gyermek vagy gyermekek elköltözésével számolhatnak és mondanak egy pár általánosságot.Nagyjából mindenkinél hasonlóak az életszakaszok ezért nem nehéz mondani valami találót ha tudja a korod.Ezek a pénz energiák meg egyenesen nevetségesek.Ha tudja irányítani az univerzum transzcendentális vagy mit tudom én milyen erejét akkor miért nem magának csinál pénzt egészséget és boldogságot?Mert másokon akar segíteni az ajándékba kapott erejével?Akkor miért percenként 400-600 forintért teszi ezt amennyibe a hívás kerül?Miért nem áll ki az utcára ingyen és áramoltatja az energiákat az éhezőkre vagy a hajléktalanokra?Óriási nagy becsapás ez és az a szomorú,hogy van aki hisz is ebben.
2012. aug. 12. 16:09
 4/10 A kérdező kommentje:
van aki hisz? de még mennyire,hétvégén néztem egy 20percig és csak bámultam, letette az egyik , hívta a másik. 20-30másodpercenként folyamatos volt a kapcsolás,és nagyrészt idősebbek hivták,természetesen mondott gerincfájdalmat meg szívizom,csontritkulás és egyéb hülyeségekkel ilyeszgette ez a nyomorult "Zeusz" az embereket.
2012. aug. 12. 16:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Hamis az egész mindig ezt mondják "ebben a hónapban most van utoljára ilyen pénzbevonzás rituálé" stb... holnap meg megint az van-.-
2012. aug. 12. 17:01
 6/10 A kérdező kommentje:
igen,és az is sokszor van hogy MOST ELŐSZÖR itt a TV akármin :D
2012. aug. 12. 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem hiszek.

Egyébként tudjál róla, hogy az ilyen műsorokban nagy arányban "beépített" emberek telefonálnak. Ezzel etetik be az ingadozókat.

2012. aug. 12. 20:17
 8/10 Kései Sirató ***** válasza:
AZ ilyen műsorokat én be is tiltanám, mivel csalás az egész.
2012. aug. 20. 22:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Az mondjuk érdekes, hogy egyszer sem volt példa arra, hogy betelefonáljon valaki és elküldje őket a kedves édesanyjukba. Talán csak azért, mert az ő embereik hívják fel őket.

Aztán az is érdekes, hogy mindenki tudja, hogy az egész egy marhaság (csak valószínűleg az idősebbek, ha nem is hisznek benne, azért kipróbálják) és mégsem bünteti meg őket a rendőrség.

Volt régebben ez a betelefonálós szerencsejátékos hülyeség, amikben ki kellett rakni a betűket és kaptak zsozsót. Ott volt már rá példa, hogy a telefonálók betrollkodtak.

2012. aug. 30. 23:10
 10/10 anonim válasza:
en se ertem miert engedik ezt?nyilvanos rablas!!!
2012. aug. 31. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!