Szokták mondani, hogy aki abbahagyja a dohányzást, az meghízik. Ebben mennyi igazság van, illetve miért van így?
Ez csak abban az esetben fordul elő, ha valaki a cigizést a kajálással helyettesíti?
Tapasztalatok?
Én is leszoktam a cigiről, de mivel nem zabálással kompenzálom a cigihiányt, nem hízom...
Fel kell állítani egy sorrendet az étkezésben, mozogni kell napi szinten 1 órát és akkor nem lehet elhízni:)
A lusta ember el fog hízni, aki meg tesz is valamit azért, hogy ne cigizzen és ne hízzon el, az jó formában lesz.
A zabálást nem sértésként írtam, Én ezt szoktam mondani:)
Amúgy Én is imádtam nagyokat, meg sokat enni, de rávettem magam, hogy változtatok, hogy ne legyek kövér.
Semmi gond. :) Alapvetően én így is igyekszem vigyázni az alakomra, nincs is vele komolyabb problémám. Enni ugyan szeretek, és néha be-becsúszik egy-egy kalória-orgiás nap, de elég sokat mozgok, és általában nem is zabálok sokat. :D Kétlem, hogy a cigizést kajálással helyettesíteném, de ettől függetlenül is szerettem volna tudni, hogy a leszokás milyen rizikó-faktor a súlyt illetően. :)
Te egyébként milyen módszerrel szoktál le? Mennyi ideig tartott?
Ha mozogsz, akkor tényleg nem lesz gond szerintem:)
A leszokásom még nekem is hihetetlen volt, de sikerült: reggel még rágyújtottam, éreztem, hogy rossz, nem akarom szívni...
És nem gyújtottam rá azóta:D Az első nap volt csak rossz, de nagyon. Majdnem rágyújtottam, de de addig mondtam hangosan, hogy nem akarok cigizni, hogy sikerült:)
Még mindig nem hiszem el:)
Szóval végülis 1 napba telt:D Szerintem azért 8 évi cigizés után ez nagyon jó:)
Gratulálok a kitartásodhoz, és hogy milyen gyorsan képes voltál letenni a cigit. :)
No igen, ez tényleg fejben dől el. :P
Egyébként azóta mennyi idő telt el?
Csak kíváncsiságból. :)
Az első nap után már nem is igazán éreztél késztetést a dohányzásra?
Hát nem tudom de mióta apum leszokott ducibb lett :D
máig tagadja :'DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!