Testihibások! Akinek van bármilyen testi hibája, amin nem lehet változtatni (gerince ferde-görbe, görbe láb stb. ) az lelkileg hogy dolgozza fel ezt, hogy ebben a testben kell leélnie az életét?
Nekem egy baleset miatt amputálni kellett 3 ujjamat. Fiatal lány voltam.Nagyon nehezen dolgoztam fel. Főleg,hogy az emberek megbámultak,barátok elhagytak,pasik nem is foglalkoztak velem,kiközösítve éreztem magam. Rettenetes volt. Mai napig feszélyez és dühít,ha ránézek és annyi mindent visszapörgetnék és máshogy cselekednék, de tudom nem lehet...
Szóval megértelek.
Viszont,ha ott és akkor velem nem történik meg az,ami, akkor soha nem ismerhettem volna meg azokat az embereket akit ma a barátaimnak,és szerelmemnek nevezhetek.
Sajnálom ami Veled történt.
Meg kéne tanulni elfogadni magunkat és így szeretni a testünket. Erre van ötleted hogyan csináljuk?
Nekem pl gerincferdólésem van, meg tölcsérmellkasom is! :S
A tölcsérmellkas kicsit idegesít, de elfogadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!