Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Felkészültetek már a biztonság...

Felkészültetek már a biztonság kedvéért a 2012. december 21-re jósolt világvégére? Hogyan készülhetnék még?

Figyelt kérdés
Nem hiszek ebben a világvége-dolgoban, hiszen már elég sok világvége-jóslat dolgot túléltünk, de a biztonság kedvéért még sem szeretném, ha esetleg mégis bekövetkezne és váratlanul érne. Én a pincében elkezdtem ásványvizet és tartós élelmiszert felhalmozni. Viszek még le gyógyszereket. Az autókat teletankolom előtte, de még viszek a pincébe is benzint tartaléknak. Hogyan készülhetnék még?

#világvége #felkészülés #maja #2012. december 21.
2012. dec. 5. 22:25
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
#29-es : hát nem lenne világvége de amerika sajnos a világ vezető nagyhatalma, gyakorlatilag összeomolhatna szinte az egész világ gazdasága, így például ez a sz@ros kis ország is csődbe menne. Egyébként nem hiszem, hogy akármi is történni fog 21-én, marhaság az egész.
2012. dec. 16. 14:09
 32/37 anonim ***** válasza:
11%
nem felek a vilagvegetol te vadalat! en viszont nem sujedek le a te szintedre hogy meg mondjam hogy mit tegyel az eleteddel te kocsog
2012. dec. 16. 18:11
 33/37 anonim ***** válasza:
31/33
2012. dec. 16. 18:13
 34/37 Mark Fokin válasza:

31/33

tenyleg enyire hulye vagy?vagy csak jatszod magad? mert ilyen idiota nem letezik mint te.xDDD

2012. dec. 16. 18:18
 35/37 anonim ***** válasza:

32-es

tanulj meg helyesen írni

vadalat az két l,tehát:vadállat

stb

tele van a szöveged helyesírási hibával,te szánalmas,szerencsétlen,bunkó gyökér!

2012. dec. 16. 19:38
 36/37 anonim ***** válasza:

Gyerekek!Dec.21.-én kiderül minden..már csak pár nap!

Sztem tuti nem lesz semmi.Jó pár ember jól megszedte magát filmekkel,könyvekkel,előadásokkal,bunker készítéssel,stb. más ember naivságán,hiszkenységén és félelmén.A NASA ok,elhallgathatná,hogy ne legyen pánik,de sztem igazat mondanak,h semmi se lesz.Készüljünk az ünnepekre.:)

2012. dec. 16. 19:46
 37/37 A kérdező kommentje:
Már tele van a pincém ásványvízzel, ha nem lesz világvége, jó lesz jövőre, januártól úgyis drágulni fog. :D
2012. dec. 16. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!