Aki tényleg (! ) hisz a december 21. -i világvégében, az mit gondol, mi fog történni?
De figyeljmár. Nemrég lettünk kész a 2013-as MÁV menetrenddel. Már vannak szerelvényfordulók és technológiák is.
Ugye te sem hiszed el, hogy feleslegesen dolgoztunk?? :)
"Most csak a hívők válaszára vagyok kíváncsi, humoristák kerüljék a kérdésemet!"
Továbbá kerüljék a kérdések feltevését is!
Nem tudom, mi lesz,de remélem hogy történni fog valami, mert ez a világ így élhetetlen.
Másrészt a két hónapos élelmet szerintem mindenki tegyen félre aki megteheti, mert jobb félni mind megijedni.
Nagymamáink sem hagyták télire üresen a spájzot, ők is megpróbálták mindig alaposan feltölteni.
Noss én nem hiszek benne. Viszont aut hallottam, hogy a téli napfordulóval úgy fognak beállni a bolygók, hogy megszűnik az elekktro mágnesesség.
Magyarországon és sok más helyen, kevés az öko módszerrel termelt áram. (Szélturbinák, napelemek stb....) Ha nem lesz elektro mágnesesség, valami kell helyette. Öko áram fejlesztőkkel pótolni mindenhol hosszú idő és marha sok pénz. Ez idő alatt arany árnál is drágább lesz a benzin és a gázolaj.
Na meg elég csak elképzelni, ha áramszünet miatt nem működnek majd a riasztók.......
Én ezt a teóriát hallottam. Nem tudom, nem nagyon hiszem. De nemsokára úgy is megtudjuk. Kíváncsian várom. De azért tervezek 2013-ra. ;-)
"Viszont aut hallottam, hogy a téli napfordulóval úgy fognak beállni a bolygók, hogy megszűnik az elekktro mágnesesség."
Mi a fészkes fene köze van a bolygók állásának a földi elektromágnesességhez??? Elárulom: Semmi. Ti hová jártatok iskola helyett, te jó ég!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!