Aki tényleg (! ) hisz a december 21. -i világvégében, az mit gondol, mi fog történni?
A 21.-i világvége zűrzavarban áttolnak egy rakat új törvény, mint ahogy a karácsonyi szünetben is szokták, csak msot olyan sokat, hogy 22.-re éhendöglünk.
Amúgy maja "indián" is nyilatkozta hogy ők nem ezt állították ezzel a naptárkővel.
De ha mindenképp kell valami akkor én napkitörés/szökőár/földrengés irányba kaparásznék.
Bár EDDIG és TUDTOMMAL olyan sok konkrét előjele nicns, hogy PÖCCRE azt lehessen mondani, hogy na 21. én és kész.
A naptevékenység erősödik de azt a maják képtelenek lehettek (voltak) megjósolni hogy pöccre akkor 21 én lesz valami végső K.O.
Minden ismeretem szerint ez LEHETETLEN.
Ha pedig valami felső erő mondta nekik, akkor GARANTÁLTAN MEGDÖGLÜNK.
Vannak ciklikus kihalási időszakok a földön de ez nem esik úgy egybe tudtommal se a 25000 éves percepiciós mozgással (tht nem 25000 évente vannak bár a 25k többszöröse közelítheti épp de mivel itt sdzinte eonokról van szó lehet hogy a 43.000 többszörösei is közelítik....) se az 52 éves minimálperiódusával a kőnek.
Ha valamit akarsz tudni akkor illeszd a kihalási periódusokra az ezzel az egész kihalással kapcsolatban felmerült éveket. Mivel ha a maják tudnak valamit akkor az korábbi ismeretekből származik.
Csak pár példa: illeszd a galaktikus év periódusát a kihalási ciklusokra (220mill)
Illeszd percepciót tán 25000év azt hiszem
illeszd a naptár 52 évet
Illeszd a naptár nagy ciklust (nem jut eszembe mennyi 5000?)
illeszd h miylen gyakran állnak együtt teljesen a bolygók
h miylen gakran mutatunk a galaxis középpontja felé meg a fene tudja már mit.
Csak ne lepődj meg teszem azt ha kijön PÉLDÁUL hogy nagyjából 360 millió évente kihalódunk és az osztható 5000-el így nagyjából illik a skálára:)
December 21?És melyik időzóna szerint? Mert ugye tőlünk nyugatra akár -9 óra eltérés is lehet (pl LA-ban most december 11 reggel fél 10 van), keletra pedig pl Sydney-ben már december 12-e van, hajlani fél 5!
Nekik ezek szerint 10 órával hamarabb lesz a világvége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!