No de ilyet kérdezni, hogy miért az egészséghez tartozik. Hát azért, mert nyugtalan a jövő miatt.
Válaszom, nem hiszem, hogy világ vége lesz. Bár sokan hisznek benne.
2012. nov. 12. 17:58
3/14 anonim válasza:
Nem lesz nyugi egyszer tutti lesz amikor nem is szamitunk ra..ezt elo ember nem tudja megjovendolni olyan hirtelen jon ,hogy nem is lesz idonk felkeszulni ra:) Az elejen kicsit hajolgattam a teny fele de mar azt sem tudjak miket talaljanak ki eloszor NIBIRU majd az UFO JONNEK, MAYAK , A fold polusai akkor az a NULLA SIK HULYESEG AMELYIKEN SIRVA ROHOGTEM NAGY ESZLENY IRTA ES AKI ELHISZI AZ IS AZ:D Nem lesz egyszer biztosan de nem most:)
2012. nov. 12. 18:25
4/14 anonim válasza:
Emberek... nemár... és mi valljuk magunkat értelmes fajnak... csak ide kell jönni a GYK-ra, és ezt meg lehet cáfolni...
2012. nov. 12. 18:27
5/14 anonim válasza:
Előző kommentelő, azért ne húzd fel magad. :D
Amúgy biztosan nem lesz. Ezt az egész internetes kavarást egy hollywoodi filmcég indította meg még anno 2010-2011 környékén, mikor elkezdték készíteni egy nagyon látványos katasztrófafilmet, a 2012. Gondolkodtak azon, hogy hoggyan lehetne nagy reklámot adni a filmnek és arra jutottak, hogy ezek a maják amúgy is hülyék voltak, akkor miért ne lehetne világvége? Ennek hatására az egész világ megnézte azt a filmet, annak ellenére hogy sok kritika szerint kegyetlen rossz. (Nemtom, nem láttam)
Lényeg a lényeg, nem lesz világvége. Úgyhogy tanulj/dolgozz csak tovább. :D
2012. nov. 12. 18:30
6/14 anonim válasza:
már 2012-van jobb lenne ha azt kérdeznék már december 21.én -lesz -e? De nem lesz! de én birnám ha lenne!
2012. nov. 12. 18:31
7/14 anonim válasza:
áhh, nem hiszek benne bár örülnék neki komolyan!
elég sz@r az életem hogy ne akarjak élni tovább
2012. nov. 12. 18:32
8/14 anonim válasza:
"Előző kommentelő, azért ne húzd fel magad. :D"
Á, nem teszem, csak kezd sok lenni a világvége kérdésekből... egy kicsit... :D
2012. nov. 12. 19:05
9/14 anonim válasza:
Persze h lesz világvége. Először elhaladunk majd a nullsíkon így nem lesz majd áramunk aztán tömegpánik lesz és az emberek egymást fogják gyilkolni aztán természeti katasztrófák lesznek, egy meteorit csapódik a földnek aztán a Repoidok megtámadják a földet, később elmennek innen megtámad minket majd a csokimikulások serege... készülj fel mert mozgalmas pár hét lesz majd.
2012. nov. 12. 19:52
10/14 anonim válasza:
Csak az a biztos hogy növekedni fog az ilyen kérdések száma December 21-ig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!