Ez igaz? Belemegy a Föld a null síkba? Tényleg világvége lesz 2012. december 21-én? Szerintetek?
A fotonövbe.. ez viszont már 11 évvel ezelőtt megtörtént..
Nem tudom, mi ez a nullsíkos forrás, ezt látom most mindenfelé.. Legalább a Stelláriumban utána kellene nézni, mielőtt valaki ilyesmit publikál..
Béláim! készüljetek fel! gyűjthetjük a zsákba a napfényt :D
Áááhhh...
Most már csak azt nem tudom, hogy a cikk melyik javaslatának higgyek: vonuljak ki a természetbe, vagy maradjak otthon bezárkózva? :P
A 6. pontnál kezdi az A variációt:
"2012. december 20-án vigyék magukkal gyermekeiket, igazolványikat, valamennyi pénzt és utazzanak el a városból a természetbe. Készítsenek élelmiszer tartalékot 2 hónapra, mivel az elektromos hálózatot csak nehezen és fokozatosan fogják tudni rendbehozni."
És rögtön folytatja is a B-vel:
"Jó ha otthon lesz vízkészlet, tüzifa, gyertya világításra,tűzhely, mivel december 21-től nem fog működni az elektromos hálózat.
A TV és más kommunikációs hálózatok sem fognak működni. A sötétség napjai alatt fontos az ablakokra sötétítőt rakni, ne nézzenek az ablakokon ki, ne hidjenek annak amit látnak és hallanak, és ne menjenek az utcára."
Szerintem már a helyesírási hibák tömkelege is sokat elárul...
És ha jól számolom, 39 napunk van még hátra,...
... és akkor megszűnnek...
... az ilyen kérdések. :D
Az összes ilyen kerdeshez be fogom most linkelni. Terjesszetek :"D Bar nem vagyok biztos benne hogy rendelkeznek ennyi angol tudassal az ilyen kerdest feltevök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!