Beoltassam magam, ha 2012-ben úgy is itt lesz a világvége?
Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 19:11
2/8 anonim válasza:
A fenébe, milyen igazad van. Én meg kidobtam az ablakon 3000Ft-ot:-)
Pedig így karácsony előtt tudnám mire költeni:-)
3/8 anonim válasza:
sőt, akkor már k.rhatunk is össze-vissza, kezdhetjük szúrni is magunkat mindenfélével, nem kell félni az AIDStől sem, mert hát addig már úgyis mindegy, nem?! XD
4/8 anonim válasza:
Persze.
Betegen elég sz.r érzés végignézni az Armageddont, elvonja a figyelmet a nem mindennapi látványosságtól.
5/8 A kérdező kommentje:
akkor most minden vágyamat kiélem, úgyis mindegy :D
2009. dec. 4. 21:00
6/8 anonim válasza:
hát azért nem mindegy hogy holnap halsz meg vagy 2012-ben :)
7/8 anonim válasza:
Ez nagyon nagy poén!:D:D
Egyébként én nem oltatom be magam, eddig se tettem. Pedig terhes vagyok...De szerintem nem komoly a H1N1, csak a média felfújta, h legyen téma, amivel az embereket lehet ijesztgetni, és lehúzni...
8/8 anonim válasza:
1.-be kitünő voltam.. de mostmár ugyis mind1. ugyhogy 2-es tanuló vok és 23 beirásom van XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!