Mennyire veszélyes Budapesten nagy táskával közlekedni?
Na azért ennyire még nem rossz a közbiztonság. Ha sietsz a dolgodra, és nem kötekedsz te magad, és nappal van, akkor nem valsózínű, hogy bárki is beléd kötne.
Éjszaka, és ha sétálgatnál, és nő lennél, akkor már rizikósabb lenne.
Csak tudnám ki terjesztette el, hogy a "hatalmas" Budapest maga a bűn fészke...
Elárulok valamit - egy kisváros félreeső utcájában sokkal-sokkal nagyobb veszélyben vagy, mint éjjel a Nagykörúton.
Persze ismeretlen sikátorba nem éjjel kettőkor megyünk be laptoppal a kezünkben felderíteni... Ha mégis, na, az megérdemli -.-
A blahán mindig vannak rendőrök és bekamerázott az aluljáró....
Sokat gondolsz erre tényleg bekövetkezik:)
Napközben a legtöbb helyen probléma nélkül közlekedhetsz. Persze mindenhol figyelni kell, meg alap, hogy elől lévő zsebbe nem teszünk pénzt, iratot, de nem hiszem hogy bármi problémád lenne.
Azért Budapest nem a fertő, ahol örülhetsz ha élve megúszod.
"Na azt hiszem, ezzel a "rétiniggerezéssel" véget is ért a beszélgetés..." Jajj, hogy egyem azt a naív, jogvédő lelkecskédet! Nem hinném, hogy a srác emiatt "csúf, gonosz, hókuszpók, rásszistá" lenne, egyszerüen lehet éppen vannak rossz tapasztalatai, mint sajnos nekem is egy jópár.
Amúgy csatlakozom az előttem szólokhoz! Ha nem mászkálsz, egyedül, éjszaka, a belső pesti kerületekben (főleg a 7, 8, 9. kerületek, illetve Kőbányán az Örs ilyen necces) akkor nem lesz semmi bajod. Ja és lehetőleg ne villogj azzal a buszon, hogy milyen szuper mobilod van.
Pedig Budapest tényleg maga a bűn fészke...
Elég csak elmenni a parlament felé. Ott elég sok tolvaj,rabló,csaló van..
Egyébként én vidékiként elutaztam oda és nem volt para.
A nagy bőröndel simán mehettem bárhova.
Nyugi, Budapesten élek, még nem támadtak meg, pedig mentem már laptoptáskával is a főkönyvtárba (mondjuk akkor tényleg paráztam, de nem lett gond). Sokan mennek haza nagy bőröndökkel, hogy ha figyelsz a környezetedre nem hinném hogy bántanának vagy kirabolnának.
tetro egyem azt a kis fajvédő lelkedet! Remélem egyszer a nyócker legsötétebb bérházában fogsz élni és megtapasztalod hőn szeretett "rétinégereid" szeretetét :P :P :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!