Mennyire veszélyes Budapesten nagy táskával közlekedni?
Nem lesz gond semmi,megjegyzem, az albérletben is lehet mosni..- máris kisebb az a táska)
viszont ne tedd le a nehéz táskát, főleg ne a laptoptáskát, ne akaszd a hátad mögé a széken, míg belöksz egy szendvicset a mekiben, stb. mert könnyen illaberek-nádakerek
Igaza van az előzőnek. Mért nem tudod magadnak kimosni a ruháidat? Nem egy nagy tudomány: Kiválogatod szín szerint, berakod a gépbe, belerakod a mosógélt+öblítőt és beindítod.
Egyébként én mászkáltam már nagy utazótáskával 18 évesen 45 kilós lányként többször egyedül Pesten, (van amikor a kisöcsémmel 14 éves 40valahány kiló, alacsony + rajta is nagy utazótáska). Mikor tesómmal mentünk végig tömegközlekedtünk, 2-3 metró, aztán másnap 4-es villamos + 53mas busz.
Senki nem bántott minket, mégcsak csúnyán sem néztek rám.
Teljesen egyedül is voltam már sokszor, mindenfelé.
A vidékiek a 8-tól szoktak még félni, hát szerintem nem vészes, nappal meg egyáltalán nem.
Honnan veszed, hogy olyan veszélyes hely? Itt nálunk, vidéki nagyvárosban sokkal többször éreztem magam veszélyben bizonyos helyeken.
Én jobban aggódok a szülővárosomban Kelet-Magyarországon, mint Budapesten. Külső-Józsefvárost mondjuk elkerülöm, de Budapest egyáltalán nem mondható veszélyes helynek. Zsebtolvajokra persze figyelni kell.
Ja és, tényleg hatalmas szívás hazavinni a szennyest, inkább vidd el mosodába és havonta párezer forintból megúszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!