Mennyire veszélyes Budapesten nagy táskával közlekedni?
Nem értem, hogy a vidéken élők miért hiszik azt, hogy Budapest közbiztonsága olyan, mint Latin-Amerikáé.
Biztonságosabb, mint pl. Párizs, London vagy Madrid, és ott is nyugodtan élnek az emberek, akkor nem értem, Budapesttől miért kell félni.:)
Én Kőbányán lakom, ami ugyebár a főváros egyik gettójának lett kikiáltva, mégis élek, még egyszer sem támadtak meg, nem raboltak ki, stb.
A kérdésedre válaszolva: semennyire nem veszélyes Budapesten nagy táskával közlekedni.
17/f
Kedves utolsó! A bunkó és arrogáns hozzászólásoddal csak magad minősítetted. Abszolút nincs tapasztalatom a pesti viszonyokkal kapcsolatban, nem értem miért kéne tudnom mi ott a helyzet és nem hiszem, hogy attól, hogy valaki felrak egy ilyen kérdést, bármit is elárulna az intelligenciájáról, pláne úgy, hogy Budapest, tényleg nem az ország legbiztonságosabb helye.
Gondolom, ha te egy vad idegen helyre mennél és érdeklődnél az ottani viszonyokról, neked se esne jól, ha valaki így válaszolna, bár ha azt vesszük ez is egy teljesen általános magyar attitűd; az ember normálisan feltesz egy kérdést, erre válaszképpen belerúgnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!