December 6-án (Mikuláskor) meg kell ajándékoznom az egyik fiú osztálytársamat. Szerintetek mit vegyek neki? Nagyon tanácstalan vagyok.14/L
Kérdezd meg a haverjait, mit szeret a srác, és vegyél neki valami témábavágó apróságot csokival.
Pl. ha nagy autó/számítógép bolond, akkor egy autós/szgépes magazint és csomagold a mikuláscsomaghoz.
Vagy ha szereti a mittudomén, akciófilmeket, vehetsz neki egy akciós dvd-t a csokik mellé )pl.: [link]
Ha netán olvasni szeret, akkor egy normál árú könyvet, amit kedvelhet...
stb. :)
Nem Mikulás alkalmából ajándékozzuk meg egymást csak azon a napon. Egyébként a gyereknek nem nagyon vannak haverjai..:s
és nagyon "gyík" a gyerek..(N) /Egyébként 9-be járunk már../ Szóval valami komolyabbra gondoltam,mint egy autó vagy ilyesmi.. Csokit veszek neki,valami spray-t meg nem tudom..abban kéne segítenetek,hogy még "kiegészítés" képpen mit vegyek??
Hogy érted,hogy gyík?
Stréber? KOcka? Vagy csak simán lúzer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!