Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Felkészültetek már a biztonság...

Felkészültetek már a biztonság kedvéért a 2012. december 21-re jósolt világvégére? Hogyan készülhetnék még?

Figyelt kérdés
Nem hiszek ebben a világvége-dolgoban, hiszen már elég sok világvége-jóslat dolgot túléltünk, de a biztonság kedvéért még sem szeretném, ha esetleg mégis bekövetkezne és váratlanul érne. Én a pincében elkezdtem ásványvizet és tartós élelmiszert felhalmozni. Viszek még le gyógyszereket. Az autókat teletankolom előtte, de még viszek a pincébe is benzint tartaléknak. Hogyan készülhetnék még?

#világvége #felkészülés #maja #2012. december 21.
2012. dec. 5. 22:25
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

kérdező

de vmi agybajra való gyógyszert vegyél

2012. dec. 6. 08:09
 12/37 anonim ***** válasza:
92%

Ha felhalmoztad a sok benzint akkor remélem utána gyertyával fogsz világítani. Jó kis buli lesz.

Amúgy a tartós élelmiszerrel már nem 1 világvégét túléltünk, szóval hajrá! :D

2012. dec. 6. 11:17
 13/37 anonim ***** válasza:
a biztonság kedvéért vettem 20 tekercs wc papírt. xd.Ahogyan már írták a benzint meg a gyertyát felejtsd el a pincében,mert neked tényleg rossz lesz,ha másnak nem is,pláne,ha apádnak elbaszod az összes jó borát a benzingőzzel.
2012. dec. 6. 14:44
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszek benne ettől függetlenül ha lenne rá pénzem vennék egy agregátort és vagy 150 liter benzint ha mégis történne valami legyen áramom és ne romoljon meg semmi a fagyasztóban.Pár napig kihúzzam ha meg nagyobb baj lesz tök mindegy.
2012. dec. 6. 15:44
 15/37 anonim ***** válasza:

Venni fogok egy áramfejlesztőt, hogy azért a gépem működjön és tudjak gyakorikérdések.hu-zni amíg még lesz internet.

Valójában meg nem készülök sehogy, ha vége akkor vége...

2012. dec. 7. 03:16
 16/37 tél ***** válasza:
100%
Minek kapkodni!Még van 15 nap! Majd a jövő héten veszek két üveg pezsgőt! Egyiket előtte a másikat utána iszom meg!
2012. dec. 7. 22:33
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát én kételkedek benne lehet lesz lehet nem.

Viszont ha ütközik a bolygónk egy nagyobb vagy a mi bolgyónk felével,akkor hiába spájzolsz hiszen egyből meghalsz,ha nem pár óra..pár nap.

Ha meg mindenki meghal nem mindegy mikor?

2012. dec. 7. 22:35
 18/37 tél ***** válasza:
100%
Komolyan! ha valami nagy dolog össze akarna ütközni a Földel. Már látó távolságban kellene lenni-e hogy ide érjen 12.21-re. de még semmit nem halottam tehát valami másnak kell történni ha történni ha akar!
2012. dec. 9. 21:42
 19/37 anonim ***** válasza:
Ha a Föld víz alá kerül, mint az Emmerich-filmben, akkor aztán bazi sokra mész pincébe spájzolt kajával, benzinnel, meg teli tankkal.
2012. dec. 10. 08:42
 20/37 anonim ***** válasza:

17-es vagyok.

18-as válaszoló,"Tél"

Nem muszáj hogy látótávolságra kerüljön,amúgy is a NASA meg ilyenek megállapodások szerint nem szólna az embereknek se a médiának mert mindenki megijedne,elkezdene lopni,lázadások,bandázások és káosz törne ki.

2012. dec. 10. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!