Ezotéria hívők, hogyan reagálnátok, ha kiderülne, hogy amiben vagy amikben hisztek, azok nem léteznek?
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 17:07
21/22 anonim válasza:
Az ezotéria nem hit kérdése, de ha nem létezne ez az egész, akkor még nagyobb kérdőjel lenne bennem, hogy mégis mi a szar történt velem akkor? Gondolom érted. Eleve az ezotéria csak egy kisebb csücske ennek. A teljességet a spiritualitás teszi ki. Nos, abban viszont ott a Buddhizmus, amit nevezhetünk vallásnak, de szerintem mégsem az, hanem inkább egy világnézet és ez által egy megtapasztalás. Mivel az ezoterika és a spiritualitás is a világ azon részét nevezi meg, amit nem lehet látni, hanem csak érezni, az érzést viszont valaminek ki kell váltania, mint a szerelemben is kiváltja valami, az sem mérhető mégis érzi az ember, ezért, ha kiderülne hogy mind az amit eddig éreztem, tapasztaltam semmis, akkor nagyon elgondolkodnék azon, hogy lehet a világ lett bugokkal teli, de persze egy patch mindent megold. Csak fejlesztő legyen a talpán aki ezt a nagy bughalmazt egy patchel kijavítja!:D
22/22 anonim válasza:
A szerelmet a az agyban kialakuló vegyületek okozzák,és az egész szerelem-dolognak semmi más értelme nincs,mint a szaporodás.
Tehát ez nagyon is megfogható dolog,nem olyan hogy valahogy érzékelem,de nem tudom hogy hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!