Ezotéria hívők, hogyan reagálnátok, ha kiderülne, hogy amiben vagy amikben hisztek, azok nem léteznek?
"Hogyan derülhet ki az hogy pl nem léteznek ufók, szellemek vagy bármi ?"
Az ufó, az azonosítatlan repülő tárgy, ez létezik, de a szellemek nem valószínű, mivel nincs se egy videó, se egy kép, se egy feltevés, történet ami megcáfolhatatlan.
"A hagyományos elképzelések szerint az okozza, hogy az egyik szemből néhány ezredmásodperccel előbb érkezik a látott kép az agyba, mint a másikból."
Nekem normális magyarázatnak tűnik.
Ez a kérdés annyira releváns pl hogy mi lenne ha kiderülne hogy az egész tudomány nem igaz, a napközpontú világkép sem. egyik nap leesnének a csillagok és kiszakadna az égbólt papír maséja és kiderülne hogy a menyország veszi körül, na akkor mit szólnátok ?
Kb ennyire releváns a kérdésed is !
Picit eltértetek a témától,de mind1 :DD
Igazából,ha kiderülne,hogy tényleg nem létezik,akkor elmennék egy pszichológushoz,vagy elmennék a bolondkórházba vagy nem tom...xD Mivelhogy ez azt jelentené,hogy egész idő alatt csak hallucináltam szinte mindent...elég szar lenne :SS
Apropó:
A világegyetem nem napközpontú.
Legjobb tudomásom szerint Jordano Bruno óta a több központú világkép az elfogadott nézet,ami bizonyítva van.
Még valami:
A tudomány túl nagy terület,hogy egyszerre omoljon össze az egész.
Azt még el tudom képzelni,hogy valami nem igaz belőle,ez kiderülhet,de az egész egyszerre biztosan nem cáfolódik meg.
A másik,hogy a tudományban az van elfogadva,ami bizonyított.Ha meg akarod cáfolni,akkor bizonyítanod kell,hogy nem helyes ez a valami.
az ezotériában meg elég elhinteni,hogy nem úgy van és a tömeg,mint a birkák,hiszi el hogy valóban nem igaz,hanem valahogy másképp van.
Fogalmam sincsen mi lenne bár nem hinném hogy depressziós lennék miatta akkor ez van. Bár nem esne jól.
Szóval ez a kérdés picit hibás már ne is haragudj meg érte, de miért teszel fel kérdést ha zavar hogy elmondják a véleményük is, emberek vagyunk. Szerintem meg kéne hallgatnod az emberek teljes véleményét, néha érdekeseket tudnak mondani.
Másrészt a materialista világkép is több sebből vérzik. Tudnék mondani pár dolgot de úgy sem érdekel téged...
Engem viszont érdekelne.
Ha gondolod,írd le nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!