Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezotéria hívők, hogyan reagáln...

Ezotéria hívők, hogyan reagálnátok, ha kiderülne, hogy amiben vagy amikben hisztek, azok nem léteznek?

Figyelt kérdés

2012. nov. 27. 17:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyan derülhet ki az hogy pl nem léteznek ufók, szellemek vagy bármi ?"

Az ufó, az azonosítatlan repülő tárgy, ez létezik, de a szellemek nem valószínű, mivel nincs se egy videó, se egy kép, se egy feltevés, történet ami megcáfolhatatlan.

2012. nov. 27. 18:16
 12/22 anonim ***** válasza:

"A hagyományos elképzelések szerint az okozza, hogy az egyik szemből néhány ezredmásodperccel előbb érkezik a látott kép az agyba, mint a másikból."

Nekem normális magyarázatnak tűnik.

2012. nov. 27. 18:18
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Ez a kérdés annyira releváns pl hogy mi lenne ha kiderülne hogy az egész tudomány nem igaz, a napközpontú világkép sem. egyik nap leesnének a csillagok és kiszakadna az égbólt papír maséja és kiderülne hogy a menyország veszi körül, na akkor mit szólnátok ?

Kb ennyire releváns a kérdésed is !

2012. nov. 27. 18:19
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Picit eltértetek a témától,de mind1 :DD

Igazából,ha kiderülne,hogy tényleg nem létezik,akkor elmennék egy pszichológushoz,vagy elmennék a bolondkórházba vagy nem tom...xD Mivelhogy ez azt jelentené,hogy egész idő alatt csak hallucináltam szinte mindent...elég szar lenne :SS

2012. nov. 27. 18:22
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Apropó:

A világegyetem nem napközpontú.

Legjobb tudomásom szerint Jordano Bruno óta a több központú világkép az elfogadott nézet,ami bizonyítva van.

2012. nov. 27. 18:27
 16/22 anonim ***** válasza:

Még valami:

A tudomány túl nagy terület,hogy egyszerre omoljon össze az egész.

Azt még el tudom képzelni,hogy valami nem igaz belőle,ez kiderülhet,de az egész egyszerre biztosan nem cáfolódik meg.

A másik,hogy a tudományban az van elfogadva,ami bizonyított.Ha meg akarod cáfolni,akkor bizonyítanod kell,hogy nem helyes ez a valami.

az ezotériában meg elég elhinteni,hogy nem úgy van és a tömeg,mint a birkák,hiszi el hogy valóban nem igaz,hanem valahogy másképp van.

2012. nov. 27. 18:30
 17/22 anonim válasza:
100%
1-2 napig biztos magamba "szállnék", hogy tévedtem, de aztán hinnék valami másba... gondolom :))
2012. nov. 27. 18:31
 18/22 Lilith1994 ***** válasza:

Fogalmam sincsen mi lenne bár nem hinném hogy depressziós lennék miatta akkor ez van. Bár nem esne jól.

Szóval ez a kérdés picit hibás már ne is haragudj meg érte, de miért teszel fel kérdést ha zavar hogy elmondják a véleményük is, emberek vagyunk. Szerintem meg kéne hallgatnod az emberek teljes véleményét, néha érdekeseket tudnak mondani.

Másrészt a materialista világkép is több sebből vérzik. Tudnék mondani pár dolgot de úgy sem érdekel téged...

2012. nov. 27. 21:23
 19/22 anonim ***** válasza:

Engem viszont érdekelne.

Ha gondolod,írd le nyugodtan.

2012. nov. 27. 21:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha 100%-osan be tudná nekem bizonyítani valaki, hogy nincs lélekfejlődés itt a Földön és nem ezért vagyunk itt akkor valszeg már nem is akarnék élni. Kipróbálnék mindenféle drogot hogy minnél jobban érezzem magam aztán meghalnék. Minek értelmetlenül élni, bele a nagy világba a semmiért? De persze mindezt csak akkor ha kiderülne, hogy a darwini elmélet igaz. De ez csak mind elmélet, csak a játék kedvéért mentem bele.
2012. nov. 28. 02:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!