Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lesz velünk ha...

Szerintetek mi lesz velünk ha meghalunk?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy erre lehetetlen válaszolni, de én a VÉLEMÉNYETEKET kérem.

2012. nov. 23. 15:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó: Szerintem meg nem kéne besértödnöd azon, ha lepontoznak :) Tényleg olyan fontos ez neked?
2012. nov. 24. 01:25
 22/29 anonim ***** válasza:
71%
Csiribú Csilla: emlékezz a már megsemmisített hogyan születnek a trollok kérdésre. íme most megadatik neked, hogy láthatod az átalakulást saját szemeddel :D
2012. nov. 24. 01:58
 23/29 anonim ***** válasza:
67%
Az tűnik a leghumánusabbnak, amit a Lelkünk útjában, ill. a Nosso Lar című filmben láttam erről. Elkerülsz a megfelelő síkokra, aztán felkészülsz a következő életre. Tehát semmi örök kárhozat/üdvösség. De ez csak egy vélemény. :)
2012. nov. 24. 06:56
 24/29 homo ludensz ***** válasza:
69%
Az utolsónak hozzászóló véleményét vallom én magam is bár elsőre ellentmondásnak tűnik az hogy Isten hívőnek vallom magam.Azt hiszem ez kihallik az előbbi hozzászólásomból is.A lélek járja a maga útját és ha jól csinálja nem szorul "osztály ismétlésre" s a végén mire kifényesedik méltóvá hogy beleolvadjon maga is a fénybe ami nem más mint az Abszolút Isten.
2012. nov. 24. 10:45
 25/29 anonim ***** válasza:
69%

Eltemetnek.

Nem gondolom, hogy újjászületsz, az hiányozna még, hogy ne legyen nyugtom, és visszaküldözgessenek!

2012. nov. 24. 10:50
 26/29 anonim ***** válasza:
A leglogikusabb az, hogy megszűnünk létezni. Tudom, hogy ezt emberi aggyal lehetetlen felfogni, de az én véleményem ez.
2012. dec. 5. 17:13
 27/29 A kérdező kommentje:

Utolsó, nekem is valahogy ez a véleményem, csak engem az idegesít, hogy egy csomó kérdésem lenne ehhez:

- Tudunk valamit előtte még tenni?

- Milyen érzés lesz az?

- Ha megszűnik a lelkünk hova kerül?

2012. dec. 5. 22:04
 28/29 anonim válasza:
Szerintem halálunkkor egy felsőbb dimenzióba kerülünk át.
2016. febr. 4. 09:19
 29/29 anonim ***** válasza:

Vannak emberek akiknek élete többször is volt már veszélyben,de megúszta a meghalást.Ha egyszer-kétszer fordult elő vele,mondhatja:véletlen. Ha többször,akkor már azt mondja: CSODA. Vagy azt,hogy megtartotta VALAKI-Örülök,hogy a hittagadók általában gyerekek.

Igen,mert így még van idejük beérni.

2016. febr. 20. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!