Mi lehet velünk ha meghalunk? Utókérdés. Nektek mi az álmotok?
A TErmeszetnek vagy a resze, mint az allat, noveny, tehat figyeld meg, h ogy mi tortenik azokkal, ha meghalnak?
Hiszen az allat is eltavozik, de a paradicsom is, az embernek is tavoznia kell!
Majd kiderül... vagy nem :) Addig is bemásolok ide egy érdekes kis párbeszédet.
Két kis magzat beszélget egy anya hasában:
-Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
-Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
-Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
- Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni - ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
-De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
- De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerűen véget ér.
Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a Mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.
- A Mamát? Te hiszel a Mamában? És szerinted ő mégis hol van?
-Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle Mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.
-No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot.
Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk.
Jó lenne ha nam hallgatnál mindenféle mende-mondára. A TV-ben nem rég mondtak egy kisérletet: Haldoklót egy nagyon érzékeny mérlegre tettek,smikor meghaolt a mérleg nyelve kevesebbet mutatott 28 gr-al.Tehát valami a halál pillanatában elhaggya a testet. Ez él tovább. Lélek,vagy szellem. Nem kéne mindenféle önjelőlt "tudósokra" = tudákosokra hallgatni Jézus mondta:"aki bennem bízik,ha meghal is él" Ha A magam részéről írhatom. én tudom,hogy odaát szebb,jobb világ vár ránk.
Ne játsszuk el az arasznyi létben az öröklétet!
Ami velem történt leirtam: www.osys.hu/biromiklos Ha érdekel...
Semmi sincs a halál után. Vége van és kész.
Bíró Miklós: Az általános nézet szerint a lélek 21 gramm. A másik, hogy az az eredmény, hogy ennyivel lett kevesebb egy halott, azt csak egy embernél mutatták ki (ez nem bizonyíték!). És most jöjjön egy kis fizika: Na már most a lelket egy félig légnemű félig materializált dolognak tartjuk ami könnyebb mint a levegő azaz felszáll, lebeg. Ha ez viszont igaz lenne akkor nem könnyebbek hanem nehezebbek lennénk a halálunk után 21 grammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!