Szerintetek mi lesz velünk ha meghalunk?
A testünkkel:
-megesznek a kukacok...fúj.
-elhamvasztanak és szarrá égsz a tűzbe.
-ha vízbe fulladsz, megesznek a halak.
A lelkünkkel...már ha van, vagy valami ilyesminkkel.
-a menybe kerülünk vagy pokol [ebben én nem hiszek]
-itt maradunk az élők kozott..[ ebben inkább hiszek]
-más világba kerülünk. [van fantáziám de ehhez nincs]
-reinkarnáció...ez egy érdekes dolog. De ki tudja :]
Én inkább abba hiszek hogy vagy reinkarnálódunk, vagy itt maradunk. De inkább az utolsó. De nem tudok igazán én sem mit mondani, csak érdekes dolog, mert halottam olyanról, hogy a hipnotizőr visszatud vinni téged a múltba...olvastam pár beszámolót. Egyszer én is ki fogom azt hiszem próbálni, érdekes dolog ez. De inkább még ne most gondolkodj ezen, addig jó még élünk..rá érek hatvan év múlva...bár kitudja :D Elvisz a kettőezertizenkettő [csak vicceltem mert hülyeség] vagy rám szakad a plafon..:D
Ez inkább fantázia és hit kérdése.
Én például a reinkarnációban hiszek,szóval szerintem újra megszületünk,ez segít abban,hogy a lelkünk fejlődjön,és végül majd,ha megtanultunk mindent, visszatértünk az Egyhez.
Azért erre mégis csak jobb gondolni,mint arra,hogy a föld alatt rohadunk el és utána már nem lesz semmi..xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!