Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki ismer gyakorlati...

Valaki ismer gyakorlati módszert a halogatás ellen? Nagyon rossz szokásom ez nekem, és szerintem még sokaknak. Az önbizalomhiányomból, és a káros maximalizmusból ered, hogy ilyen vagyok.

Figyelt kérdés
Akármilyen módszer érdekelne, nem akarok lemaradni a sikerről. A lelki egyensúly miatt is fontos. Pató Pál urak most figyeljetek velem együtt, hátha cseppentenek nekünk egy kis bölcsességet.

2012. nov. 21. 17:16
1 2 3 4 5
 41/42 Hajú Kék válasza:

Nem tudom, kitől van, de ismerek egy mondást:"Bölcs ember, amit úgyis muszáj, szívesen csinálja."

Ennél én most vulgárisabb leszek. Szoktad halogatni a WC-re menést? A végtelenségig is? Akkor vagy megbetegíted magad, vagy becsinálsz!

Namost, ne gondold, hogy bármely halogatás kevesebb következménnyel jár --, legfeljebb nem olyan gyors és nem olyan "látványos"!

Mert miben reménykedsz?

- Elmúlik a tennivaló magától? NEM FOG!

- Megcsinálja más? AKKOR GAZEMBER VAGY!

- Ráér később is? FEJEDRE GYŰLNEK AZ ILYEN DOLGOK!

- Lehet, hogy valaki "elengedi" neked a tennivalót? AKKOR MÉG NEM NŐTTÉL FEL!

- Nem tudod olyan jól megcsinálni, mint szeretnéd? ILYEN NINCS! CSINÁLD, AHOGY TUDOD!

- Nem tudod, hogy fogj neki? ÍRD LE NÉHÉNY MONDATBAN, MINTHA A GYEREKEDNEK PARANCSOLNÁD, VILÁGOSAN!

- Ha még ez után se megy, ezt az egészet tűzd a faladra egy poszteren, és minden nap hangosan olvasd fel. Rá fogsz jönni, hogy egyszerűbb lenne megtenni, amit kell...

Halál őszintén mondom!

2015. ápr. 19. 02:10
 42/42 anonim ***** válasza:

IGEN!

Joyce Meyer. Könyvet írt róla:Jó szokások kialakítása. rossz szokások kitakarítása címmel.

2015. jún. 25. 07:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!