Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki ismer gyakorlati...

Valaki ismer gyakorlati módszert a halogatás ellen? Nagyon rossz szokásom ez nekem, és szerintem még sokaknak. Az önbizalomhiányomból, és a káros maximalizmusból ered, hogy ilyen vagyok.

Figyelt kérdés
Akármilyen módszer érdekelne, nem akarok lemaradni a sikerről. A lelki egyensúly miatt is fontos. Pató Pál urak most figyeljetek velem együtt, hátha cseppentenek nekünk egy kis bölcsességet.

2012. nov. 21. 17:16
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Első intelligens válaszoló, köszönöm.
2012. nov. 21. 19:44
 22/42 schocko ***** válasza:
13%
Szerintem én sokkal intelligensebb vagyok nálad.
2012. nov. 21. 20:12
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam egy listát a pótcselekvéseimről, amit a valódi dolgom megtétele helyett teszek, és ha észerveszem, hogy a valódi dolgom helyett valamelyiket csinálom, akkor rámegyek a valódi dolgomra.

Szerintem fontos, hogy megjutalmazod magad, miután végeztél a dolgoddal. Gratulálsz magadnak, megsimogatod a buksid, hogy ügyes voltál,veszel egy tábla csokit, elmész moziba és ÖRÜLSZ (de tényleg igaziból) hogy végre túl vagy ezen is, nem is volt olyan gáz. Minél nehezebb volt megcsinálni, annál nagyobb jutalmat adj magadnak. Az is jó ötlet, hogy készítesz egy halogatás táblázatot, és melléírod, hogy milyen jutalmat adsz érte magadnak. Olyat találj ki, amire tényleg vágysz, és nem kell érte semmi szorongást legyűrni.

Ha van valaki olyan a környezetedben, akiben megbízol, azt megkérheted, hogy cseszegessen, hogy tedd már meg, ne halogasd tovább! De meg kell neki mondani, azt is hogy minden alkalommal tegye hozzá, hogy te kérted erre, és akkor nem haragszol meg rá.

A szemléletmódon sem árt változtatni. Azokat a dolgokat, amiket halogattam, azokat mindig megKELLETT csinálni. Ez a kell, a muszály az egyik legnagyobb gátam volt. Egy ideje úgy nézek ezekre a dolgokra, hogy én választottam, és a válsztásom velejárója, tehát nem kell többet megcsinálni, hanem ez önkéntes vállalás lett.

Lemaradni a sikerről? Ez egy olyan megfoghatatlan, frusztráló, negatív gondolat, amit leginkább le kéne cserélni valami olyannal, hogy

"Nem tudunk mindent megtenni azonnal, de azonnal tudunk tenni valamit." Calvin Coolridege

Igenis olvass pozitív idézeteket MINDEN NAP! Ha tudsz angolul akkor ajánlom a [link]

blogot. Vagy keress valamit magadnak, van egy csomó jó, és le kell szarni azokat, akik ezt gáznak tartják. Én cetlikre kiragasztom őket a monitorom köré, senki nem néz hülyének érte.

Próbálj pozitívan gondolkodni, piszok sokat segít! Vegyél pozitív gondolkodásos könyvet, használd, olvasd!

A maximalizmust pedig igenis le kell küzdeni!

Ha igazán jó vagy angolból akkor pedig ajánlom a Self Discipline in 10 days című könyvet, ezeket a tippeket onnan szedtem, piszok jó könyv, bár a 10 nap az inkább 3 hónap, fél év.

Használd ezeket a tippeket, és tarts ki!

2012. nov. 21. 20:20
 24/42 anonim ***** válasza:
és a mai napig elrontom a muszáj helyesírását, ezt is kerüld el :)
2012. nov. 21. 20:23
 25/42 anonim ***** válasza:
87%
Úristen, hogy te milyen negatív, rosszindulatú és idegbeteg egy ember vagy. Már bánom, hogy segíteni próbáltam. Pedig normális választ adtam, úgyhogy nem tudom mire degradálod le az embereket, hogy nem intelligensek csak, mert nem tetszik neked a válasz. Előbb gondolkozz el magadon, hogy nagyon nem normális a viselkedésed.
2012. nov. 21. 21:04
 26/42 anonim ***** válasza:
Ezt a felírást egy vállalatnál láttam hajdanán. Jó lesz ha elgondolkozol rajta: "A lehetetlent azonnal megoldjuk. A csodákra még egy kicsit várni kell."
2012. nov. 21. 21:29
 27/42 A kérdező kommentje:
módszert, ygakorlati tanácsot kértem. Köszönöm, aki tényleg a kérdfésre válaszolt, a becsmérlő, ítélkező hozzászólók szálljanak magukba. Hiszen seni sem tökéletes.
2012. nov. 21. 21:38
 28/42 anonim ***** válasza:
62%

Én pl. egyáltalán nem becsméreltelek. Ellentétben veled. Normális hangvételű választ írtam és még segíteni is próbáltam. Kérdeztelek is, hogy pontosan mire érted a halogatást. Válaszolni már nem tudtál csak leszólni. A halogatás igenis az, lustaság. Nem tudom miért ilyen sértő számodra, mert egyáltalán nem kéne annak lennie. Ezek szerint nem vagy tisztában pontosan a fogalmával.

Még mindig nem értem mi a problémád ezzel, de ha a lelkivilágodnak jobban esik, akkor legyél vele boldog és csak remélni tudom, hogy a közeljövőben nem futok bele egy kérdésedbe se, és nem kell még egyszer a hisztidet olvasni.

2012. nov. 21. 22:00
 29/42 A kérdező kommentje:
Le ne merje írni valaki még egyszer, hogy a halogatás lustaság. Nem ez volt a kérdésem, aki intelligens az megérti. A halogatás sok mindenből következhet, de én nem is erre kérdeztem rá, hanem arra, hogy mivel lehet TENNI ellene. A véleményét mindenki tartsa meg magának, az építő jellegű ötletek viszik előrébb avilágot, nem az ítélkezés.
2012. nov. 22. 00:56
 30/42 A kérdező kommentje:

Legközelebb, ha megkérdezem, hogy mivel lehet javítani az IQ-n, mert nekem alacsony, akkor jönnek a válaszok, hogy:

-Te hülye vagy.

Remélem érti a másikat lustának beállító, hogy milyen degradáló a véleménye.

2012. nov. 22. 00:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!