Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki ismer gyakorlati...

Valaki ismer gyakorlati módszert a halogatás ellen? Nagyon rossz szokásom ez nekem, és szerintem még sokaknak. Az önbizalomhiányomból, és a káros maximalizmusból ered, hogy ilyen vagyok.

Figyelt kérdés
Akármilyen módszer érdekelne, nem akarok lemaradni a sikerről. A lelki egyensúly miatt is fontos. Pató Pál urak most figyeljetek velem együtt, hátha cseppentenek nekünk egy kis bölcsességet.

2012. nov. 21. 17:16
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Fogjátok fel, hogy nem lustaság. Olyan nem létezik, hogy lustaság, ahogy egy emberre sem lehet ráhúzni, hogy gonosz. Gyakorlati módszereket kértem, nem állásfoglalást. Nem értitek a kérdést? Valaki értelmes szóljon már...
2012. nov. 21. 18:55
 12/42 anonim válasza:
A halogatást halogatását nem lehet halogatni!!!!!!
2012. nov. 21. 18:57
 13/42 A kérdező kommentje:
kösz, ezzel is sokra megyünk
2012. nov. 21. 18:58
 14/42 anonim ***** válasza:
Van egy nagyon jó pszichológiai könyvem erről, pont a napokban akadt újra a kezem közé. Jó szívvel ajánlanám neked is, hátha nem lennél ilyen lekezelő az elolvasása után.
2012. nov. 21. 19:04
 15/42 A kérdező kommentje:
Hm, ezt hívják személyeskedésnek. Ennek az oldalnak az a célja, hogy a kérdésre válaszoljunk, nem a másikról véleményt alkossunk.Érdekes módon eddig egy válasz sem érkezett a témában...
2012. nov. 21. 19:08
 16/42 schocko ***** válasza:
Nézz körül, és a tőled fiatalabb és sikeresebb fiatalokat látva gondolkodj el az eredményeiden.
2012. nov. 21. 19:12
 17/42 A kérdező kommentje:
Módszert kértem, nem beszólást. Ez a baj Magyarországon, hogy ilyen kicsinyesek az emberek. A másik cikizésében óriási örömüket lelik.
2012. nov. 21. 19:19
 18/42 anonim ***** válasza:
49%
A 25 éves szűz srác oltja a népet a magasan kvalifikált mondataival. :D Röhögök.
2012. nov. 21. 19:19
 19/42 A kérdező kommentje:
hm, feladom
2012. nov. 21. 19:26
 20/42 anonim válasza:
95%

Miért olyan dehonesztáló a lustaság? Az egy természetes állapot!

Egyébként úgy lehet csak úrrá lenni rajta, ha azonnal azt teszed, amit el akarsz halasztani. Ha rossz, ha nem, abba fogsz bele és nem másba.

Egy csomó kis napi semmiség elveszi az ember idejét, de a létfenntartáshoz, rendes környezethez kell. És akkor már úgy érezzük, hogy ennyi elég, azt majd holnap. és így tovább. Ez nem érthetetlen, nem csúnya, vagy rossz.

Viszont csak azzal veheted elejét, ha a kis semmiségek előtt, amiket úgy is meg fogsz csinálni, ha törik, ha szakad, elvégzed azt, amit el akartál halasztani.

Próbáld ki, nem fogsz csalódni benne! De csak addig működik, míg tudatosan így teszel. Azonnali legyen, amit holnapra tolnál! ( Főleg, ha kellemetlen, uncsi és hasonlók!)

2012. nov. 21. 19:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!